نماد آخرین خبر

محافظان ترامپ: او اهمیتی به سلامتی ما نمی‌داد

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
محافظان ترامپ: او اهمیتی به سلامتی ما نمی‌داد

باشگاه خبرنگاران/ ماموران امنيتي ويژه حفاظت از رئيس‌جمهور آمريکا اعلام کردند او هيچ اهميتي براي جان و سلامتي آن‌ها قائل نبوده است.
 
به نقل از خبرگزاري اسپوتنيک، کارمندان سرويس مخفي ويژه رئيس جمهور آمريکا، در محافل خصوصي از بي مبالاتي و ناديده انگاشتن سلامتي خود از سوي دونالد ترامپ گله‌مند هستند.

روزنامه واشنگتن پست با استناد به گفته‌هاي منابع ناشناس گزارش داد پرسنل سرويس مخفي که به ويژه در تجمعات انتخاباتي ترامپ را همراهي مي‌کنند، به شدت از بي توجهي او به خطرات جسمي که سلامت آن‌ها را تهديد مي‌کند، شاکي هستند. اين افراد برغم حضور در محل‌هاي متراکم جمعيتي و بدون فاصله گذاري اجتماعي و عمدتا بي پوشش، از اواخر ماه اوت تاکنون مورد آزمايش ابتلا به کرونا قرار نگرفته اند.

يکي از اين ماموران امنيتي کاخ سفيد مي‌گويد: او هرگز به ما اهميت نداده است.

يک مقام آگاه از جزئيات امنيتي نيز در تائيد اظهارات مقامات سرويس مخفي آمريکا مي‌گويد کاملا واضح است که اين دولت اهميتي به سرويس مخفي نمي‌دهد.

شمار زيادي از حلقه نزديکان ترامپ که ۲۶ سپتامبر در مراسم معرفي ايمي بارت به عنوان قاضي ديوان عالي حضور داشتند، به کرونا مبتلا شده اند.

رئيس جمهور آمريکا که زماني موجوديت ويروس کرونا را به تمسخر مي‌گرفت، اکنون اسير ويروس کرونا شده و در بيمارستان نظامي مريلند بستري شده است. آخرين خبر‌ها از بدتر شدن وضع جسماني او و بروز برخي مشکلات تنفسي براي ترامپ خبر مي‌دهد.

باب وودوارد، روزنامه نگار کهنه کار آمريکايي در کتابي افشاگرانه که اخيرا راهي بازار کرد، نوشت: ترامپ در جايي اذعان کرده تعمدا سعي در بي اهميت جلوه دادن بيماري کرونا داشته تا بدين طريق از وحشت عمومي در آمريکا بکاهد.

رئيس جمهور آمريکا، بامداد جمعه اعلام کرد که نتيجه تست کروناي او و همسرش به ويروس کرونا مثبت بوده است. او در صفحه توئيترش نوشت: «نتيجه تست بانوي اول و من امشب مثبت اعلام شد. ما روند قرنطينه را فورا آغاز خواهيم کرد. ما با يکديگر اين را هم پشت سر خواهيم گذاشت.»

روز پنجشنبه نتيجه تست کروناي هوپ هيکز، يکي از مشاوران نزديک ترامپ مثبت اعلام شده بود. هيکز يکي از اعضاي حلقه نزديک به ترامپ است. او در سفر اخير او به ايالت اوهايو براي شرکت در مناظره با جو بايدن، نامزد حزب دموکرات، رئيس‌جمهور آمريکا را همراهي کرده بود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره