نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

پیشنهاد کار شهرداری قدس اشغالی به ترامپ!

منبع
فارس
بروزرسانی
پیشنهاد کار شهرداری قدس اشغالی به ترامپ!

فارس/ يک رسانه صهيونيستي مدعي شده شهرداري قدس اشغالي بعد از خبرها درباره پيروزي بايدن در انتخابات آمريکا، در پيامي که در فيس‌بوک خود منتشر کرد، به ترامپ پيشنهاد کار داد.

روزنامه صهيونيستي «جروزالم پست» در گزارشي مدعي شده شهرداري قدس اشغالي به «دونالد ترامپ» پيشنهاد کار داده است. در اين پيشنهاد که بنابر اين گزارش، در پستي در فيس‌بوک مطرح شده بود، در اشاره به شعار انتخاباتيِ «آمريکا را دوباره باعظمت کن» ترامپ، به او پيشنهاد شده بود قدس اشغالي را دوباره باعظمت کند.
بنابر اين گزارش، در پيام مذکور نوشته شده بود: قابل توجه دنبال‌کننده ما دونالد جي. ترامپ-نگران نباش! هيئت کارگزيني جديد ما پيشنهادهاي ارزشمند خود را مرتب به روز مي‌کند، و ما اورشليم (قدس اشغالي) را دوباره باعظمت مي‌کنيم. [در واقع، هميشه (با عظمت) بوده است].

جروزالم پست مدعي شده قبل از اين که پست مذکور به سرعت از روي صفحه فيس‌بوک اين شهرداري حذف شود، توانسته از روي آن عکس بگيرد.
به گزارش «اسپوتنيک»، سخنگوي شهرداري قدس اشغالي در پاسخ به خبرنگار جروزالم پست، گفت اين پيام تصادفاً بارگذاري شده بود و بعد از پي بردن به اين اشتباه، حذف شد.
«جو بايدن» شب گذشته به وقت تهران، خود را بعنوان رئيس‌جمهور منتخب ايالات متحده معرفي کرد. در مقابل، ترامپ با صدور بيانيه‌اي ضمن نپذيرفتن پيروزي رقيب دموکرات خود در انتخابات رياست‌جمهوري، مدعي شد او در هيچ ايالتي پيروز نشده و انتخابات فاصله زيادي با پايان دارد.
پيش از آن نيز ترامپ در پيامي که در صفحه توييتر خود منتشر کرد، نوشت که خودش با ۷۱ ميليون رأي قانوني، پيروز انتخابات شده اما ناظران آنها اجازه ورود به اتاق‌هاي شمارش رأي را پيدا نکردند.
ترامپ همچنين در بيانيه‌اي وعده داد که نبرد حقوقي ستاد انتخاباتي وي از فردا (دوشنبه) آغاز خواهد شد و افزود: «تا زمانيکه مردم آمريکا شمارش صادقانه آراء که شايسته آنهاست و دموکراسي طلب مي‌کند، به دست نياورند، آرام نخواهم گرفت».

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar