انتقاد اوباما از عملکرد ترامپ در مدیریت پاندمی کرونا

ايسنا/ رئيس جمهوري سابق آمريکا از دونالد ترامپ بر سر واکنش دولت او به پاندمي کرونا انتقاد کرد.
باراک اوباما، رئيس جمهوري سابق آمريکا در جريان مصاحبه اي گفت تعامل با اين پاندمي براي هر مديري سخت بود. با اين حال، او اشاره کرد که نرخ تلفات کانادا که پايين تر از آمريکاست، نشان مي دهد که اوضاع مي توانست در آمريکا چطور باشد.
اوباما گفت: بياييد کانادا را مثال بزنيم که نرخ مرگ و مير آن ۳۹ درصد سرانه ماست. اين مقياسي است که نشان مي دهد اگر ما کارمان را درست انجام مي داديم، ديگر حرفي از توليد واکسن نمي زديم. به هر حال خوشحالم که مي بينم واکسن ها به زودي توليد مي شوند.
باراک اوباما افزود: مقدمات برقراري ارتباط موثر، احترام به علم است. نه تضعيف اپيدميولوژيست برجسته در کشور و گفتن اينکه او يک "احمق" است. ثابت قدم بودن در استفاده از ماسک و حفظ فاصله اجتماعي، به اين معني نيست که اين يک عمل ظالمانه است، بلکه فقط يک مساله مربوط به عقل سليم است تا از بيماري مردم جلوگيري کند.
اوباما همچنين گفت، چنين گام هايي زندگي انسان هاي بيشماري را حفظ مي کرد و مردم در تصميم گيري روزانه با اطمينان بيشتري عمل مي کردند.
ترامپ بارها پاندمي کرونا را دست کم گرفته و در نشست هاي گروه ويژه مقابله با کرونا در کاخ سفيد غيبت داشت. او و متحدانش همچنين از آمريکايي ها خواستند تا مقابل دستورات جديد با هدف اشاعه اين بيماري در زمستان مقاومت کنند.