نماد آخرین خبر

بازدید مخفیانه فرستاده شاه بحرین از مسجدالاقصی

منبع
فارس
بروزرسانی
بازدید مخفیانه فرستاده شاه بحرین از مسجدالاقصی

فارس/ منابع صهيونيستي گزارش دادند که فرستاده شاه بحرين هفته گذشته در سفري به فلسطين اشغالي، به صورت مخفيانه از مسجدالاقصي بازديد کرد.

منابع صهيونيستي گزارش دادند که هيأت بحريني به رياست «خالد بن خليفه آل خليفه» رئيس هيأت امناي مرکز جهاني همزيستي مسالمت‌آميز حمد که به فلسطين اشغالي سفر کرده بود روز پنج‌شنبه گذشته با «رؤوين ريولين» رئيس رژيم صهيونيستي ديدار کرد.

آل خليفه در مصاحبه با راديو ارتش رژيم صهيونيستي گفت که او و هيأت همراهش روز جمعه به صورت مخفيانه وارد مسجدالاقصي شده و در آنجا نماز به جا آورده‌اند.

وي درباره علت بازديد مخفيانه از مسجدالاقصي گفت که اگر به صورت علني و با اطلاع اداره اوقاف اسلامي قدس قصد وارد شدن به مسجدالاقصي را داشتند آن‌ها اجازه ورود هيأت بحريني به مسجدالاقصي را نمي‌دادند.

طبق گزارش وبگاه «الخليج اونلاين»، آل خليفه همچنين گفت: «مسجدالاقصي تنها متعلق به فلسطينيان نيست بلکه براي کل جهان اسلام است و عاقلانه نيست که فلسطينيان بگويند که ما به دليل عادي‌سازي روابط با اسرائيل حق نداريم در قدس نماز بخوانيم».

او مدعي شد که «۹۰ درصد بحريني‌ها از جمله بسياري از شيعيان موافق صلح با اسرائيل هستند».

اين مقام بحريني گفت که «به زودي گردشگران شيعه بحريني به اسرائيل سفر خواهند کرد».

وي مدعي همزيستي مسالمت‌آميز در اسرائيل شد و گفت: «اينجا همزيستي وجود دارد و اگر مسلمانان و بهائي‌ها در اسرائيل سرکوب مي‌شده يا ممانعت از به جا آوردن شعائر ديني خود را احساس مي‌کردند، اسرائيل را ترک مي‌کردند».

آل خليفه همچنين به گردشگران اسرائيلي که قصد سفر به بحرين را دارند، توصيه کرد که «نترسند و هويت خود را پنهان نکنند چرا که از آن‌ها استقبال گرم خواهد شد».

امارات و بحرين ۱۵ سپتامبر گذشته توافقنامه عادي‌سازي روابط با رژيم صهيونيستي را امضا کردند، امري که با محکوميت گروه‌هاي فلسطيني مواجه شد و آن‌ها اين توافق را «خنجر از پشت به آرمان فلسطين» دانستند.

پيشتر نيز «عبداللطيف الزياني» وزير خارجه بحرين در سفري رسمي به فلسطين اشغالي با مقامات رژيم صهيونيستي ديدار کرد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره