نماد آخرین خبر

امارات پذیرای خاخام ارشد مشهور به عرب‌ستیزی می‌شود

منبع
فارس
بروزرسانی
امارات پذیرای خاخام ارشد مشهور به عرب‌ستیزی می‌شود

فارس/ روزنامه صهيونيستي «اسرائيل هيوم» اعلام کرد که خاخام ارشد يهوديان شرق در فلسطين اشغالي که به صدور فتوا و سخنان جنجالي عليه اعراب شهرت دارد، به امارات مي‌رود.

روزنامه صهيونيستي «اسرائيل هيوم» اعلام کرد که «اسحاق يوسف» خاخام ارشد يهوديان شرق در فلسطين اشغالي به امارات مي‌رود.

اسرائيل هيوم افزود که اسحاق يوسف در جريان سفر تاريخي خود به امارات يک مدرسه ديني جديد مختص يهوديان را در «دبي» افتتاح خواهد کرد و در مراسم جشني با خاخام «ليوي دوشمان» رئيس جامعه يهوديان در امارات حضور خواهد يافت.

بر اساس اين گزارش، خاخام يوسف با مقامات ارشد امارات هم ديدار خواهد کرد و يک معبد جديد يهودي را هم در ابوظبي افتتاح خواهد کرد و از رستوران جديدي در برج خليفه که غذا را با آداب يهودي ارائه مي‌دهد، نيز بازديد خواهد داشت.

«اسحاق يوسف» که به سخنان و فتواهاي جنجالي و نژادپرستانه خود شهرت دارد، در ماه مارس سال ۲۰۱۶ در سخناني عنوان کرد که بر اساس فقه يهودي، جنتيلها (غيريهوديان) نبايد در  اسرائيل زندگي کنند. او مدعي شد:« اگر ما قدرت داشتيم بايد تمامي غيريهوديان را از سرزمين مقدس بيرون مي‌کرديم و تنها دليل حضور جنتيلها در اسرائيل، خدمتگزاري به يهوديان است.

«عوفاديا يوسف»  خاخام ارشد اسبق يهوديان شرق در فلسطين اشغالي و پدر اسحاق يوسف که سه سال پيش مُرده است، نيز يک نژادپرست واقعي بود. او عرب‌ها را سوسک‌هايي مي دانست که بايد همه آنها را کشت و از بين برد. او مي‌‌‌‌گفت وقتي که يک يهودي، مسلماني را مي‌کشد، گويي يک افعي يا کِرم را مي‌کشد و خطر نداشتن اين جانوران براي انسان‌ها را کسي منکر نمي‌شود، بنابراين خلاص شدن از دست مسلمانان هم خلاص شدن از دست کِرم‌ها اتفاقي طبيعي است که بايد رخ دهد.

امارات به همراه بحرين در بيست و پنجم شهريور ماه گذشته طي مراسمي در کاخ سفيد توافق سازش و عادي سازي روابط خود با رژيم اشغالگر صهيونيستي را امضا کردند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره