افسر اطلاعاتی ارتش روسیه به اتهام کودتا به 13 سال زندان محکوم شد
ايسنا
بروزرسانی
ايسنا/ دادگاهي در مسکو يک سرهنگ بازنشسته امور اطلاعاتي ارتش را به اتهام طرحريزي براي شورش مسلحانه در منطقه ولاديمير در مرکز روسيه از طي سال 2010، به 13 سال زندان محکوم کرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از شبکه راشا تودي، ولاديمير کواچکوف، سرهنگ نظامي روسيه اعلام کرد که بيگناه است اما اذعان کرد که وي گروههاي چريکي را براي "مقابله با دخالت خارجي" سازماندهي کرده است.
با اين حال دادستانان بر اين موضوع تاکيد کردند که اين نظامي ارتش روسيه يک کودتا را طرحريزي کرده است چون وي به شدت نسبت به سيستم سياسي فعلي کشور ناخرسند است.
آنها همچنين از کشف مدارک مختلف از جمله چندين کتاب، مقالات و ديگر ابزار رسانهاي در راستاي به راه انداختن اين کودتا از آپارتمان اين سرهنگ نظامي خبر دادند.
دادستانان تصريح کردند که کواچکف و الکساندر کيسليوف، همدست وي قصد داشتند يک گروه نظامي از حدود 10 بازنشسته را که در سطوح محلي و فدرال از اوضاع ناخرسند بودند، تشکيل دهند. اين گروه قصد داشته يک شورش را در شهر کوفرف در منطقه ولاديمير طرحريزي کند و سپس اين اعتراضها را به مسکو بکشاند.