نماد آخرین خبر

کاهش محبوبیت رئیس‌جمهور برزیل به پایین‌ترین سطح در ۲ سال گذشته

منبع
ايلنا
بروزرسانی
کاهش محبوبیت رئیس‌جمهور برزیل به پایین‌ترین سطح در ۲ سال گذشته

ايلنا/ بر اساس يک نظر سنجي محبوبيت رئيس‌جمهوري برزيل همزمان با شيوع موج دوم پاندمي کرونا در اين کشور به پايين‌ترين سطح در دو سال گذشته رسيده است.

به نقل از خبرگزاري فرانسه، بر اساس نظر‌سنجي انجام شده توسط موسسه «داتفولها» محبوبيت «ژاير بولسونارو»، رئيس‌جمهوري برزيل بدترين افول را طي دو سال گذشته به دنبال موج دوم پاندمي کرونا تجربه کرده است. 

بر اساس اين نظر‌سنجي، فقط ۳۱ درصد از مردم برزيلي معتقد هستند که رئيس‌جمهور راست افراطي، خوب يا بسيار خوب عمل مي‌کند، اين رقم در نظرسنجي‌هاي اخير در ماه هاي اوت و دسامبر ۳۷درصد بوده است.

ميزان آرايي که رياست‌جمهوري بولسونارو را بد يا بسيار بد مي‌دانند، نيز از ۳۲ درصد به ۴۰ درصد افزايش يافته است.

کاهش محبوبيت بولسونارو به دنبال پايان کمک‌هاي اقتصادي پرداخت شده از آوريل تا دسامبر براي ۶۸ ميليون برزيلي (حدود يک‌سوم جمعيت) با هدف مقابله با پيامدهاي همه‌گير‌ کرونا که ۲۱۵ هزار کشته بر جاي گذاشته و آن را در مکان دوم متضررترين کشورها از اين ويروس قرار داده‌، رخ داده است.  

دولت برزيل نيز به دليل سؤمديريت در بحران بهداشت و تأخير در روند واکسيناسيون که از اين هفته آغاز شده، مورد انتقاد قرار گرفته است.

بر اساس نظر سنجي «داتفول ها» ميزان مخالفت با بولسونارو در بين افرادي که از آلودگي به ويروس کرونا ترس دارند‌، ۵۱ درصد است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره