ترور ۲ مسئول زن در سوریه

ايسنا/ منابع سوري از ترور دو مسؤول محلي زن در استان حسکه به دست افراد مسلح خبر دادند.
به گزارش شبکه خبري روسيا اليوم، اداره خودگردان کردها در شمال و شرق سوريه از ترور دو مسؤول محلي در حومه حسکه به دست افراد مسلحي که گفته ميشود عضو داعش هستند، خبر داد.
مرکز امور زنان در اداره خودگردان کردها درباره ترور "سعده الفيصل الهرماس"، رئيس مشترک شهرک تل الشاير در شهر الدشيشه در حسکه و معاونش هند لطيف الخضير در بيانيهاي اعلام کرد: اين جنايت به کارنامه اقدامات تروريستي و جنايتهاي مزدوران اضافه ميشود. هدف اين جنايتها برهم زدن امنيت و ثبات در منطقه و ايجاد رعب و وحشت در ميان ساکنان است.
در اين بيانيه آمده است: نيروهاي سوريه دموکراتيک(قسد) به مأموريت خود براي از بين بردن باندهاي زيرزميني وابسته به داعش ادامه ميدهند. زنان قدرت خود را ثابت کردهاند و همواره با داعش مقابله کردهاند.
همچنين "شوراي شهر حسکه" در بيانيهاي اين جنايت شنيع را محکوم و اعلام کرد، هدف از اين جنايت برهم زدن امنيت و ايجاد رعب و وحشت است.
افراد مسلح ناشناس دو مسؤول اداره خودگردان کردها را ربوده و بعدا آنها را به ضرب گلوله به قتل رساندند. برخي رسانههاي محلي ميگويند سر اين دو زن با چاقو بريده شده است.