پلیس هنگکنگ به دنبال سوابق مالی مردم
ايسنا/ به گفته برخي فعالان هنگکنگي و يک مدير ارشد بانک، مقامات هنگکنگ در حال بررسي سوابق مالي مردم بخصوص فعالان دموکراسيخواه هستند.
به نقل از رويترز، ۶ فعال حامي دموکراسي به رويترز گفتند که پليس هنگکنگ پس از دستگيري آنها اوايل اين ماه به ظن خرابکاري تحت قانون امنيت ملي چين، برخي سوابق بانکي آنها را بدون رضايت ايشان گرفته و از آنها در مورد تراکنشهاي معيني سؤال پرسيده است.
مدير يکي از بانکهاي مهم هنگکنگ با اطلاع مستقيم از موضوع، به رويترز گفت تعداد درخواستهاي پليس هنگکنگ براي کسب سوابق مالي مشتريان طي حدوداً شش ماه گذشته بيش از دو برابر شده است. اين مدير خاطرنشان کرد تعداد افرادي که به همين شکل تحت تأثير قرار گرفتهاند در مجموع دو برابر باقي مانده است. اين فرد يادآور شد افزايش فوق به خاطر درخواستها براي اطلاعات در مورد فعالان حامي دموکراسي است.
به گفته ۶ فعال هنگکنگي، افزايش استفاده از سوابق بانکي در بازجويي از فعالان، که قبلتر گزارش نشده بود، نشان ميدهد که پليس در اين دولتشهر تحت اداره چين، در حال استفاده از تمام قدرت براي بازجويي از مظنونان به نقض قانون امنيت ملي است که در ۳۰ ژوئن (۱۰ تير) معرفي شد.