باز هم خشونت پلیس آمریکا؛ این بار نوبت دختر 9 ساله قربانی شد

ايسنا/ انتشار تصاويري از پليس شهر روچستر آمريکا که ماموران به صورت يک دختربچه ۹ ساله سياهپوست اسپري فلفل پاشيده و به دستهايش دستبند زدهاند خشم مردم را برانگيخته است.
به گزارش روزنامه ديلي صباح، اندره اندرسون، معاون پليس منطقه گفت، اين دختر که نامي از او برده نشده، از نظر سلامت رواني به شدت مشکل داشته و تهديد کرده بود جان خودش و مادرش را ميگيرد.
تصاوير ضبط شده از دوربين هاي متصل به يونيفورم هاي ماموران نشان مي دهد که افسران روز جمعه به محل وارد شده و اين دختربچه را دستبند زدند و سپس وقتي او مقاومت کرد، به صورتش اسپري فلفل پاشيدند و او را به زور وارد خودروي پليس کردند.
تصاوير مربوط به خشونت پلس آمريکا عليه سياهپوستان اين کشور از جمله کشته شدن جورج فلويد در مه سال گذشته ميلادي باعث خشونتهاي گسترده تابستان گذشته در سراسر آمريکا عليه بي عدالتي نژادي و رفتار وحشيانه پليس شد.
پليس روچستر روز شنبه مدعي شد که بابت حفاظت از جان اين دختربچه مجبور شده از اسپري فلفل و دستبند استفاده کند.
لاولي وارن، شهردار اين شهر اما استفاده از خشونت عليه يک کودک را محکوم کرد و وعده بررسي رفتار و عملکرد مقامهاي پليس شهري را داد.
اين دومين بار در يکسال است که روچستر، شهري با ۲۰۷ هزار نفر سکنه در ايالت نيويورک بابت خشونت پليس عليه سياهپوستان آمريکايي به شدت زير ذره بين مي رود پيشتر در مارس ۲۰۲۰، دنيل پرود، توسط پليس در اين شهر کشته شد.
مرگ اين مرد که او هم با اعتراضات گستردهاي همراه شد.
با وجود يک ماه اعتراضات در سراسر کشور، کشتار سياهپوستان آمريکايي توسط پليس اين کشور ادامه دارد و در ماه دسامبر ۲۰۲۰، دو مرد سياهپوست توسط پليس در کلمبوس، اوهايو به ضرب گلوله کشته شدند.