نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

خروج مقام‌های دولت بوش از حزب جمهوریخواه بخاطر ترامپ

منبع
فارس
بروزرسانی
خروج مقام‌های دولت بوش از حزب جمهوریخواه بخاطر ترامپ

فارس/ منابع آگاه خبر داده‌اند که ده‌ها نفر از مقام‌هاي دولت «جورج دبليو بوش» به دليل حمايت برخي جمهوريخواهان از «دونالد ترامپ» و در پي حمله هواداران وي به کنگره قصد دارند اين حزب را ترک کنند.

برخي منابع آگاه به خبر‌گزاري «رويترز» گفته‌اند که ده‌ها نفر از مقام‌هاي دولت «جورج دبليو بوش»، رئيس‌جمهور سابق آمريکا به دليل حمايت برخي جمهوريخواهان از «دونالد ترامپ»، رئيس‌جمهور پيشين ايالات متحده و در پي حمله هواداران وي به کنگره قصد دارند اين حزب را ترک کنند.
به نوشته وبگاه خبري-تحليلي «هيل»، اين منابع آگاه به رويترز گفته‌اند که حدود ۶۰ نفر از مقام‌هاي دولت بوش پسر، طي روز‌هاي آينده حزب جمهوريخواه را ترک خواهند کرد.
يکي از منابع آگاه همچنين دليل ديگر اين اقدام را ترويج نظريه توطئه توسط «مارجوري تيلور گرين»، نماينده جمهوريخواه ايالت جورجيا در مجلس نمايندگان آمريکا اعلام کرده است.
طبق تئوري توطئه موسوم به «کيو اِنان» که در ميان گروه‌هاي راست‌گراي افراطي در آمريکا طرفدار دارد، دولتي مخفي در آمريکا وجود دارد که هدفش مقابله با دولت ترامپ است. اين تئوري مي‌گويد ترامپ در تلاش است نيروهاي شر حزب دموکرات را برملا کند.
به دنبال حادثه حمله به کنگره در تاريخ ششم ژانويه ۲۰۲۱ و کنترل دونالد ترامپ بر حزب جمهوريخواه، اين نگراني به وجود آمده که بسياري از مقام‌هاي اين حزب مشتاق جدا شدن از ترامپ شوند.
اين موضوع از آن جهت باعث نگراني است که ترامپ براي شرکت در انتخابات رياست‌جمهوري سال ۲۰۲۴ ابراز تمايل کرده است.
به دنبال ادعا‌هايي که ترامپ درباره تقلب در انتخابات مطرح و طرفداران خود را به اعتراض عليه نتايج انتخابات تحريک کرد، سرانجام روز ششم ژانويه (۱۷ دي ماه) کنگره آمريکا در حالي که آراي مجمع گزينندگان (الکترال کالج) براي تأييد نتيجه انتخابات رياست‌جمهوري سوم نوامبر را شمارش مي‌کردند، مورد حمله هواداران وي قرار گرفت.
برخي ترامپ را به تحريک هوادارانش متهم کرده‌اند و برخي از قانونگذاران نيز بعد از اين حادثه اقدامات لازم براي استيضاح وي را انجام دادند.  
هفته آينده جلسات حقوقي و چند روز پس از آن جلسه استيضاح ترامپ آغاز مي‌شود. اين در حالي است که بامداد امروز (يکشنبه) منابع آگاه خبر دادند که پنج تن از وکلاي پرونده استيضاح ترامپ کناره‌گيري کردند.
طبق توافق رهبران جمهوري‌خواه و دموکرات سنا، جلسه استيضاح ترامپ در روز هشتم فوريه (20 بهمن ماه دوشنبه) برگزار خواهد شد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره