نماد آخرین خبر

بلینکن: حمایت نظامی آمریکا از اوکراین ادامه می‌یابد

منبع
فارس
بروزرسانی
بلینکن: حمایت نظامی آمریکا از اوکراین ادامه می‌یابد

فارس/ وزير خارجه آمريکا در تماس تلفني با همتاي اوکرايني خود، حاکميت و تماميت ارضي اوکراين را براي دولت جديد واشنگتن مهم برشمرده و بر تداوم حمايت نظامي و اقتصادي از اوکراين تاکيد کرد.

«آنتوني بلينکن» وزير امور خارجه دولت جديد آمريکا بامداد سه‌شنبه (به وقت ايران) با «دميترو کولِبا» همتاي اوکرايني خود به صورت تلفني گفت‌وگو کرد.

وزارت خارجه آمريکا با صدور بيانيه‌اي در اين باره گفت، بلينکن در تماس با کولبا بر تداوم حمايت نظامي و اقتصادي واشنگتن از کي‌يف تاکيد کرد.

به نوشته خبرگزاري «تاس»، در اين بيانيه آمده است: «وزير خارجه [بلينکن] حمايت دو حزبي قوي از اوکراين و اولويتي که ايالات متحده براي حاکميت و تماميت ارضي اوکراين قائل است را ابراز داشت».

وزارت خارجه آمريکا توضيح داد: «او (بلينکن) وعده داد که حمايت تزلزل‌ناپذير اقتصادي و نظامي آمريکا از اوکراين ادامه داشته باشد». بلينکن همچنين اهميت اجراي اصلاحات اقتصادي در اوکراين را برشمرد.

بر اساس اين بيانيه، کولبا نيز در اين تماس درباره تلاش‌هاي اوکراين براي رسيدن به راهکار ديپلماتيک جهت مقابله با آنچه «ستيزه‌جويي روسيه در شرق اوکراين و کريمه» خواند، صحبت کرد.

«امينه زاپاروا» معاون وزير خارجه اوکراين در مصاحبه‌اي خواستار تشديد فشارهاي سياسي و تحريم‌هاي اقتصادي عليه روسيه به دليل موضوع شبه جزيره کريمه شده بود. 

سال ۲۰۱۴ و در پي برگزاري همه‌پرسي در شبه جزيره کريمه،‌ روسيه اين منطقه را به خاک خود الحاق کرد. آمريکا و اتحاديه اروپا ضمن عدم به رسميت شناختن اين الحاق، تحريمهايي را عليه مسکو و شبه جزيره کريمه وضع کردند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره