نماد آخرین خبر

دیدار نخست‌وزیر لیبی با امیر کویت و ولی‌عهد ابوظبی

منبع
فارس
بروزرسانی
دیدار نخست‌وزیر لیبی با امیر کویت و ولی‌عهد ابوظبی

فارس/ «عبدالحميد الدبيبه» نخست‌وزير ليبي صبح روز چهارشنبه (ديروز) در کويت با «نواف الأحمد الصباح» امير اين کشور ديدار و گفت‌‌وگو کرد.

خبرگزاري کويت (کونا) با اعلام اين خبر گزارش کرد که نخست‌وزير ليبي در بدو ورود به کويت نيز مورد استقبال «صباح الخالد» نخست‌وزير کويت قرار گرفت.
«محمد حموده» سخنگوي دولت وحدت ملي ليبي در صفحه فيس‌بوک خود نوشت: سفر الدبيبه به کويت در راستاي سفر دوره‌اي او به چند کشور حاشيه خليج فارس با هدف ايجاد اتحاد بين کشورها در خصوص پرونده ليبي است.
حموده در اين سفر براي تقويت روابط با تمامي کشورهاي حاشيه خليج فارس بر اساس احترام متقابل تلاش خواهد کرد.
بحران ليبي اخيرا پس از گذشت‌ سال‌ها هرج و مرج در اين کشور و درگيري بين نيروهاي شرق و غرب آن، شاهد گشايش بود و طرف‌هاي ليبيايي با تشکيل يک دولت انتقالي يکپارچه موافقت کردند و مردم ليبي‌ اميدوارند که تشکيل اين دولت به درگيري مسلحانه در اين کشور که از زمان فروپاشي رژيم «معمر القذافي» در سال ۲۰۱۱ آغاز شده است، پايان دهد.

نخست‌وزير ليبي همچنين در سفري به امارات چهارشنبه شب (ديشب) با «محمد بن زايد آل نهيان» ولي‌عهد ابوظبي ديدار کرد.
الدبيبه در اين ديدار ولي‌عهد ابوظبي را در جريان آخرين تحولات ليبي و تلاش‌هاي صورت گرفته براي رهبري مرحله آينده به ويژه براي تحقق امنيت و ثبات کشور و آماده‌سازي زمينه برگزاري انتخابات قرار داد.
در اين ديدار روابط و همکاري مشترک امارات و ليبي در زمينه‌هاي مختلف سياسي، امنيتي، توسعه‌اي، سرمايه‌گذاري و اقتصادي مورد بررسي قرار گرفت.
امارات از جمله کشورهايي بود که در درگيري‌هاي اخير بين نيروهاي شرق ليبي به فرماندهي ژنرال «خليفه حفتر» با نيروهاي غرب ليبي وابسته به «فائز السراج»، با تسليح نيروهاي حفتر از آن‌ها حمايت مي‌کرد و سازمان ملل بارها در گزارشي از اقدام امارات در نقض تحريم تسليحاتي ليبي خبر داده بود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar