نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

سازمان سیا: خروج نظامیان آمریکا از افغانستان خطرناک است!

منبع
مهر
بروزرسانی
سازمان سیا: خروج نظامیان آمریکا از افغانستان خطرناک است!

مهر/ رييس سازمان سيا در تضاد با سخنان جو بايدن مبني بر تصميم به خارج کردن همه اشغالگران تروريست آمريکايي از افغانستان، ادعا کرد: خروج نظاميان از افغانستان خطرناک است!

به گزارش رويترز، «ويليام جي. برنز» رييس سازمان اطلاعات مرکزي آمريکا (سيا) امروز و در تضاد با سخنان جو بايدن رييس جمهور کشورش مبني بر تصميم به خارج کردن همه اشغالگران تروريست آمريکايي از افغانستان پس از ۲ دهه اشغال ادعا کرد: خروج نظاميان از افغانستان خطرناک است!
رييس سازمان اطلاعات مرکزي آمريکا در اين خصوص ادعا کرد: توانايي واشنگتن در جمع آوري اطلاعات و اقدام بر اساس تهديدات پس از خروج نظاميان آمريکايي از افغانستان کاهش خواهد يافت.
«ويليام جي. برنز» در ادامه مدعي شد: اين يک واقعيت است و بايد از مخاطرات اين اقدام آگاه بود.
جو بايدن رييس جمهور آمريکا ساعاتي پيش گفت که کشورش به ارايه کمک به ارتش و نيروهاي امنيتي افغانستان ادامه مي‌دهد.
رييس جمهور آمريکا در سخنان امروز خود گفت: وقت آن است که طولاني‌ترين جنگ آمريکا در افغانستان را به اتمام برسانيم. آمريکا ديگر در عمليات‌هاي نظامي افغانستان شرکت نخواهد کرد؛ ولي به انجام امور ديپلماتيک و بشردوستانه و کمک به دولت اين کشور ادامه خواهد داد.
نيروهاي ائتلاف بين المللي به سرکردگي آمريکا در سال ۲۰۰۱ ميلادي به بهانه مبارزه با تروريسم به افغانستان حمله کردند؛ اما پس از ۲ دهه اشغالگري و تجاوز نتيجه اي جز افزايش ناامني و خشونت در اين کشور بر جاي نمانده است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar