دمشق: شورای امنیت مشوق رژیم صهیونیستی برای تجاوز به سوریه است

فارس/ نماينده دائم سوريه در سازمان ملل در بيانيهاي به رئيس شوراي امنيت گفت، اين شورا در وادار کردن رژيم صهيونيستي به پايان دادن به اشغالگري و تجاوز به مسئوليت خود عمل نميکند، در حالي که اسرائيل، عامل اصلي تداوم بي ثباتي در منطقه است.
به گزارش خبرگزاري رسمي سوريه(سانا)، «بسام صباغ» نماينده دائم سوريه در سازمان ملل در بيانيهاي که در جلسه روز پنجشنبه درباره وضعيت غرب آسيا به رياست شوراي امنيت ارسال کرد گفت: ادامه اشغالگري اسرائيل در سرزمينهاي فلسطين، جولان سوريه و مزارع شبعا در بيش از پنج دهه اخير، بار ديگر عدم موفقيت شوراي امنيت در عمل به مسئوليتهاي خود را در حفظ صلح و امنيت بين المللي را نشان ميدهد.
صباغ افزود: شوراي امنيت در وادار کردن رژيم اشغالگر اسرائيل به تسليم شدن در برابر اراده بين المللي و پايان دادن به اشغالگري در سرزمينهاي عربي به مسئوليت خود عمل نميکند، در حالي که همين اشغالگري اسرائيل، عامل اصلي تداوم بي ثباتي در منطقه ما است.
صباغ افزود: برخي از اعضاي دائمي شوراي امنيت که در راس آن ايالات متحده قرار دارد، تمام تواناييهاي خود را براي حمايت و حفاظت از رژيم اشغالگر اسرائيل به کار بستهاند و بر جنايات و سرکوبگريهاي نظاممند آن در سرزمينهاي اشغالي سرپوش ميگذارند و فرار جنايتکاران اين رژيم اشغالگر از هرگونه پاسخگويي يا مجازات در قبال جنايات جنگي و جنايات عليه بشريت و نقض شديد حقوق بشر خود را تضمين کرده ند که اين قضيه کاملاً با مسئوليتها و وظايف اين کشورها در حفظ اصول منشور و حفظ صلح و امنيت بين المللي در تضاد است.
نماينده دائمي سوريه در سازمان ملل تاکيد کرد: مسئوليتپذير نبودن شوراي امنيت در سايه حمايت آمريکا از رژيم اشغالگر اسرائيل، اين رژيم را براي تجاوز به خاک سوريه تشويق ميکند، چيزي که برخلاف قطعنامه شماره ۳۵۰ شوراي امنيت است که در سال ۱۹۷۴ در چارچوب توافق نامه جدايي نيروها به تصويب رسيد.
وي همچنين گفت: تداوم اشغالگري اسرائيل در جولان سوريه از طريق اعمال سياست تبعيض نژادي و اقدامات خودسرانه عليه مردم ما در جولان بي توجهي به قوانين بين المللي و به چالش کشيدن بيسابقه اراده بين المللي و قطعنامههاي مربوط به سازمان ملل و شوراي امنيت، به ويژه قطعنامههاي ۲۴۲ ، ۳۳۸ و ۴۹۷ است.
صباغ همچنين بر حمايت کشورش از حق ملت فلسطين در تعيين سرنوشت خود و تشکيل کشور مستقل فلسطين در همه خاک اين کشور به مرکز قدس شريف علاوه بر تضمين حق بازگشت آوارگان فلسطيني به سرزمين خود مطابق با قطعنامه شماره ۱۹۴ شوراي امنيت تاکيد کرد و گفت: هر معامله و اقدامي که منطبق با قطعنامههاي مربوط سازمان ملل نباشد، کاملا مردود وغيرقابل اجراست و بايد به فلسطين هم عضويت کامل در سازمان ملل اعطا شود.