نماد آخرین خبر

هشدار ژنرال‌های فرانسوی به ماکرون: مراقب "جنگ داخلی" باش!

منبع
ايسنا
بروزرسانی
هشدار ژنرال‌های فرانسوی به ماکرون: مراقب "جنگ داخلی" باش!

ايسنا/ ژنرال‌هاي سابق و پرسنل ارتش فرانسه در نامه‌اي به ماکرون هشدار دادند تا در مقابل خطرات رو به افزايش انزجار در پي تنش‌هاي اجتماعي و افراط گرايي مذهبي اقدام کند؛ در غير اينصورت در آينده با اوضاعي چون "جنگ داخلي" روبرو مي‌شود.

به نقل از خبرگزاري آناتولي، " ژان پي‌ير فابر-برنادک"، افسر بازنشسته ژاندارمري فرانسه در نامه‌اي سرگشاده به امانوئل ماکرون، رئيس جمهوري اين کشور نوشت که مراقب بروز جنگ داخلي در فرانسه باشد.

اين نامه به امضاي ۲۰ ژنرال بازنشسته و بيش از ۱۰۰۰ مقام در رسته‌هاي مختلف نظامي، پليس و ژاندارمري رسيده که مدعي‌اند نمي‌توانند در شرايط کنوني بي تفاوت و منفعل باشند.

در اين نامه با اشاره به افزايش مشکلات اجتماعي، افراط گرايي مذهبي و افراد منزجر و متعصف آمده است: خطرات رو به رشد هستند و خشونت هر روز بيشتر مي‌شود. چه کسي ۱۰ سال قبل پيش بيني کرده بود که استادي حين خروج از دانشگاه سر بريده مي‌شود؟

در اين نامه همچنين آمده است: اسلام‌گرايي افراطي در فرانسه منجر به تلاش براي ايجاد مناطقي شده که قوانين "جمهوري" در آن اعمال نمي‌شود و آنها را به مناطقي براي متعصب‌ها تبديل کرده که مغاير قانون اساسي ما هستند.

در اين نامه اين ادعا مطرح شده که قدرت حاکم از پليس به عنوان قرباني در راهپيمايي‌هايي چون جليقه زردها استفاده مي‌کند، در حاليکه در چنين راهپيمايي‌هايي مردم فرانسه نارضايتي خود را ابراز مي‌کنند.

اين نامه به دولت توصيه مي‌کند که فراتر از سکوت، حرکت و عمل کند، در غير اين صورت مسئول جنگ داخلي و مرگ افراد بيشمار ناشي از هرج و مرج فزاينده است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره