اجماع نظر نمایندگان پارلمان اردن برای اخراج سفیر صهیونیستی
ايسنا/ در سايه حملات شديد رژيم صهيونيستي به نوار غزه و درگيريها در کرانه باختري؛ اعضاي پارلمان اردن در جلسهاي که روز دوشنبه برگزار کردند، درمورد لزوم اخراج سفير رژيم صهيونيستي از امان و فراخواندن سفير اردن از تل آويو به اجماع نظر رسيدند.
به نقل از خبرگزاري عمون، در جلسهاي که در پارلمان اردن براي بررسي اوضاع در فلسطين اختصاص يافته بود، تمام نمايندگاني که سخنراني خود را ايراد کردند، بر لزوم اتخاذ موضعي رسمي براي اخراج سفير رژيم صهيونيستي از امان تاکيد کردند.
نمايندگان اردني مخالفت خود را با تجاوزات رژيم صهيونيستي به نوار غزه و تعديها و نقضها در حق فلسطينيها در قدس و داخل اراضي اشغالي و کرانه باختري ابراز کردند.
نمايندگان همچنين خواهان توقف تمامي توافقها و معاهدههاي منعقد شده با طرف اسرائيلي و در رأس آنها معاهده صلح "وادي عربي" و توافق گازي شدند.
پارلمان اردن همچنين بر لزوم وجود موضع گيري و واکنشي نسبت به جنايتهاي جنگي صورت گرفته توسط رژيم صهيونيستي و کشتار کودکان و بي گناهان غيرنظامي در غزه تاکيد کرد.