نماد آخرین خبر

نفوذ پهپاد به سرزمین‌های اشغالی از اردن

منبع
فارس
بروزرسانی
نفوذ پهپاد به سرزمین‌های اشغالی از اردن

فارس/ وزارت جنگ رژيم صهيونيستي از سرنگون کردن يک پهپاد که از سمت اردن به شمال سرزمين اشغالي وارد شده بود، خبر داد.

وزارت جنگ رژيم صهيونيستي امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که صبح امروز پهپادي را که از سمت اردن به شمال سرزمين اشغالي حرکت مي‌کرده، سرنگون کرده است.

بنا بر گزارش روزنامه «تايمز اسرائيل»، آن طور که ارتش رژيم صهيونيستي گزارش کرده است، پهپاد فوق به سمت محدوده «بيت شئان» در شمال سرزمين اشغالي در حرکت بوده که هدف حمله ارتش رژيم صهيونيستي قرار گرفته و ساقط شده است.

ارتش در اين خصوص گفت: «پهپاد تحت نظارت واحد کنترل هوايي ارتش بوده است. نيروهاي امنيتي، قطعات اين پهپاد را جمع‌آوري کرده‌اند».

بر اساس اين گزارش، علي‌رغم آن که پهپاد فوق از سوي اردن به سمت مرز فلسطين اشغالي در حرکت بوده است اما هنوز منشأ اصلي آن مشخص نيست و جزئياتي در اين خصوص منتشر نشده است.

رژيم صهيونيستي از دوشنبه ۲۰ ارديبهشت ماه دور تازه‌اي از حملات عليه نوار غزه را آغاز کرده و تاکنون ۲۱۲ نفر از جمله ۵۸ کودک را به شهادت رسانده و ۱۲۳۵ نفر را زخمي کرده است. مقاومت فلسطين نيز در واکنش به اين جنايت رژيم صهيونيستي شهرک‌هاي صهيونيستي اطراف نوار غزه و تل‌آويو را هدف حملات راکتي و خمپاره‌اي قرار داده است.

اخيراً رسانه‌هاي صهيونيستي اعتراف کردند که بيش از ۳۰ فروند موشک به سوي تل‌آويو و اطراف آن پرتاب شده و برخي منابع از به صدا درآمدن آژيرهاي خطر در اين شهر خبر دادند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره