آماده باش ارتش رژیم صهیونیستی از بیم انفجار اوضاع در قدس

ايسنا/ ارتش رژيم صهيونيستي پس از تهديدهاي جنبش حماس از بيم اينکه تنش پيش بيني شده در قدس منجر به آغاز رويارويي جديدي با اين جنبش شود، به حالت آماده باش در آمد.
به نقل از سايت العربي الجديد، وضعيت آمادهباش ارتش صهيونيستي در سايه هشدارها نسبت به امکان وقوع ترورهاي سياسي و به منظور جلوگيري از پيامدهاي انفجار اوضاع امنيتي اعلام شد.
کانال "۱۲" تلويزيون رژيم صهيونيستي اظهار داشت که تصميم براي حفظ حالت آماده باش دقيقاً پس از تهديدهاي اخير يحيي السنوار، رهبر جنبش "حماس" در نوار غزه و اظهارات وي مبني بر اينکه جنبشهاي مقاومت در نوار غزه قادر به انجام کارهاي مشابه در جنگ گذشته هستند، اتخاذ شد.
اين اقدام در پي هشدارهاي مستمر درباره خطرات اعطاي مجوز به سازمانهاي يهودي افراطي براي برگزاري "راهپيمايي پرچمها" در داخل محله هاي فلسطين در قدس اشغالي در پنجشنبه آينده صورت گرفت.
وب سايت عبري "والا" گفت، سطوح سياسي نزديک به نخست وزير بنيامين نتانياهو در تلاشند تا از مسئوليت تصميم براي مجوز راهپيمايي شانه خالي کنند و موضوع را به رئيس پليس ارجاع دهند.
اين وب سايت به نقل از منابع امنيتي در تلآويو گزارش داد که برگزاري راهپيمايي ميتواند باعث شعله ور شدن اوضاع در کرانه غربي و غزه شود.
به گفته اين وب سايت، ارتش تصميم گرفته است براي جلوگيري از هرگونه تشديد، سامانههاي گنبد آهنين را در سرتاسر اراضي اشغالي تقويت کند و خاطرنشان کرد که امروز جلسه امنيتي را براي تصميم گيري نهايي درباره مجوز راهپيمايي برگزار ميکند .
در پي تهديدهاي مقاومت، بني گانتس، وزير جنگ رژيم صهيونيستي خواستار لغو اين راهپيمايي شد.
صهيونيستها اعلام کردهاند که روز پنجشنبه راهپيمايي پرچمها را که پس از حملات مقاومت به اراضي اشغالي لغو شده بود، برگزار خواهند کرد.