منبع عراقی: آمریکا از حمله پهپادی به پایگاه عین الاسد مطلع بود

فارس/ يک منبع عراقي ادعا کرد که نيروهاي آمريکايي در پايگاه «عين الاسد» در غرب عراق، اطلاعاتي درباره حملهاي داشتند که ديشب به پايگاه شد.
وبگاه شبکه خبري «RT» (راشاتودي) به نقل از يک منبع امنيتي عراقي که نام او را فاش نکرد نوشت: چند ساعت قبل از حمله [پهپادي] اطلاعاتي به نيروهاي آمريکايي رسيده بود. آنها نيز به نوبه خود آماده مقابله با دو پرنده و ساقط کردن آن شده بودند».
شب گذشته رسانهها از فعال شدن آژيرهاي خطر در پايگاه عين الاسد خبر دادند و ساعتي بعد اعلام شد که اين اتفاق در نتيجه حمله پهپادي به پايگاه عين الاسد صورت گرفته است. اين پايگاه، بامداد امروز، با دو پهپاد هدف حمله قرار گرفت. اين حمله ساعت ۱:۳۵ بامداد به وقت محلي صورت گرفته و نيروهاي آمريکايي بسرعت مسيرهاي منتهي به اين پايگاه را بستهاند.
خبرگزاري عراقي «ناس» نيز همزمان با اين گزارش خبر داد که مرکز اطلاعرساني عراق در بيانيهاي حمله پهپادي به عين الاسد را تأييد کرده است. در بيانيه مذکور آمده است که پدافند هوايي مستقر در پايگاه عين الاسد «با دو پهپاد مقابله کرده و توانسته آنها را سرنگون کند».
راشاتودي گزارش کرد که به گفته اين منبع نظامي، «اطلاعات به دست آمده حاکي است که در دوره آينده نه تنها اين حملات [به مواضع نظاميان اشغالگر آمريکايي در عراق] قطع نميشود، بلکه افزايش خواهد يافت».
بسياري از احزاب و گروههاي عراقي خواستار خروج نظاميان آمريکا از عراق هستند. آنها حضور نظاميان آمريکا در خاک کشورشان را بعد از مصوبه پارلمان مبني بر لزوم خروج نيروهاي بيگانه از خاک عراق، اشغالگري ميدانند.