نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

کشته شدن ۲۰۱ نفر در حملات مسلحانه نیجریه؛ ۱۳۷ تَن ربوده شدند

منبع
مهر
بروزرسانی
کشته شدن ۲۰۱ نفر در حملات مسلحانه نیجریه؛ ۱۳۷ تَن ربوده شدند

مهر/ بر اثر حملات و درگيري‌ هاي مسلحانه در ايالت‌ هاي مختلف نيجريه طي يک هفته، ۲۰۱ نفر کشته شده و ۱۳۷ تَن ربوده شدند.

به گزارش آناتولي، در پي حملات و درگيري‌ هاي مسلحانه در ايالت‌ هاي مختلف نيجريه از ۳۱ مي تا ۶ ژوئن سال جاري ۲۰۱ نفر کشته شدند.
بر اساس اعلام اين خبرگزاري، همچنين در حملات صورت گرفته طي اين مدت، ۱۳۷ تَن ربوده شده و شمار زيادي نيز مجروح شده‌اند.
از سوي ديگر ارتش نيجريه از کشته شدن ۵۰ عضو گروهک تروريستي بوکوحرام طي عمليات‌هاي صورت گرفته در هفته گذشته خبر داد و ادعا کرد که اين کشور ۸۱ عضو اين گروهک را نيز بازداشت کرده است!
ايالت‌هاي مختلف نيجريه همواره شاهد چنين حملاتي بوده که بيشتر از طريق موتورسيکلت انجام مي‌گيرد؛ به همين دليل در برخي ايالت‌ها استفاده از موتورسيکلت ممنوع است.
گروهک تروريستي بوکوحرام که در سال ۲۰۰۰ اعلام موجوديت کرده، از سال ۲۰۰۹ تاکنون با انجام اقدامات خشونت‌آميز بيش از ۲۰ هزار نفر را به قتل رسانده است.
از سوي ديگر کشورهاي چاد، نيجر، نيجريه، کامرون و بنين براي مقابله با بوکوحرام ائتلاف نيروهاي چندمليتي براي عمليات مشترک عليه اين گروه را تشکيل داده‌اند.
اين گروه تروريستي از سال ۲۰۱۵ در کشورهاي کامرون، بنين، چاد، نيجر و نيجريه اقدامات تروريستي انجام مي‌دهد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره