لاپید: باید رفتارمان را با دموکراتهای آمریکا تغییر دهیم

ايسنا/ وزير خارجه رژيم صهيونيستي امروز، دوشنبه خواستار تغيير در رويکردي شد که تلآويو با دموکراتهاي آمريکا در پيش گرفته است.
به گزارش رويترز، يائير لاپيد، وزير خارجه جديد رژيم صهيونيستي در سخنراني مقابل ديپلماتهاي اسرائيلي گفت، جمهوريخواهان براي ما مهم هستند اما فقط آنها نيستند.
لاپيد افزود: همانطور که خوب ميدانيد ما خودمان را در مقابل کاخ سفيد دموکرات ميبينيم و مجلس سنا و کنگره هم دست دموکراتهاست.
او اضافه کرد: آنها دموکراتهاي خشمگين هستند و دليل آن را هم صرف نظر کردن بنيامين نتانياهو، نخستوزير سابق از آنها دانست.
پارلمان رژيم صهيونيستي شب گذشته به دولت نفتالي بنت، راي اعتماد داد که لاپيد پست وزارت خارجه را در دولت او در دست دارد.
بعد از رايگيري پارلمان، جو بايدن، رئيسجمهوري آمريکا به بنت و لاپيد تبريک گفت و براي تقويت روابط مستحکم هميشگي ابراز اميدواري کرد.