شبهنظامیان وابسته به امارات در یمن به جان هم افتادند

فارس/ منابع يمني گزارش دادند که در پي درگيري شبهنظاميان وابسته به امارات در عدن (جنوب يمن)، عدهاي کشته و مجروح شدهاند.
بر اساس گزارش وبگاه خبري «المشهد اليمني»، شبهنظاميان گروم موسوم به «المجلس الانتقالي الجنوبي» (شوراي انتقالي جنوب) که از حمايت امارات برخوردار هستند، در برابر مقر حوزه هشتم «الحزام الامني» (کمبرند امنيتي) در ناحيه «الشيخ عثمان» با تسليحات سبک و نيمهسنگين درگير شدهاند.
پايگاه خبري «روسيا اليوم» نيز به نقل از خبرنگار خود در يمن گزارش داد که تعدادي از خودروهاي نظامي و غيرنظامي در اين درگيري به آتش کشيده شدهاند.
خبرنگار روسيا اليوم در ادامه اضافه کرد که اخباري نيز درباره کشته و مجروح شدن شبهنظاميان وابسته به امارات گزارش شده؛ اما هنوز شمار دقيق تلفات معلوم نيست.
در ادامه اين گزارش همچنين آمده است که اين درگيري ابتدا ميان دو گروه امنيتي شوراي انتقالي شروع شد سپس دامنه آن گسترش پيدا کرد و وحشت ساکنان محلي را به دنبال داشت.
بر اساس اين گزارش، ناحيه الشيخ عثمان در عدن يکي از بزرگترين و پرجمعيتترين نواحي اين استان است.
شوراي انتقالي جنوب گروهي جدايي طلب است که توسط امارات متحده عربي آموزش ديده و مسلح شده است. اين گروه به دنبال جدايي طلبي و استقلال جنوب يمن از بخش شمالي بود اگر چه در حال حاضر عربستان سعودي با يک توافق تقسيم قدرت شکننده اين گروه و دولت مستعفي يمن را متحد ساخته است.