نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

برکناری ۳ مقام ارشد دولت تونس به دستور رئیس جمهور

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
برکناری ۳ مقام ارشد دولت تونس به دستور رئیس جمهور

باشگاه خبرنگاران/ رئيس جمهور تونس در ادامه تصميمات خود امروز نيز دستور برکناري ۳ مقام ارشد ديگر اين کشور را صادر کرد.

به گفته خبرگزاري آناتولي، مدير شوراي نخست وزيري، دبيرکل دولت و مشاوران نخست وزير از جمله افرادي هستند که به تازگي به دستور قيس السعيد، رئيس جمهور تونس، از سمت‌هاي خود برکنار شدند. اين آخرين تصميم رئيس جمهور درباره برکناري مقامات ايالتي است که از روز يکشنبه شروع شده و همچنان ادامه دارد.

منابع آگاه مي‌گويند: رئيس جمهور تونس پس از تصميمات اخير خود براي تعليق پارلمان و دولت، ممکن است قصد تعليق قانون اساسي را نيز داشته باشد.

اين منابع اعلام کردند قيس سعيد اقدامات ديگري را نيز انجام خواهد داد که بسيار خطرناک است. آن‌ها هشدار دادند اقدامات پيش رو يک رژيم ديکتاتوري را پس از کودتا عليه مشروعيت انتخابات تحکيم خواهد کرد.

اين در حالي است که رئيس جمهور تونس روز گذشته خود را متعهد به احترام به مشروعيت در اين کشور مي‌داند و وعده داده آزادي‌ها و حقوق مردم به هيچ وجه متاثر از تحولات اخير نخواهند شد.

روز يک‌شنبه رئيس جمهور تونس در اقدامي ناگهاني، نخست وزير اين کشور را برکنار، پارلمان را تعليق و مصونيت نمايندگان را لغو کرد. اين تصميمات رئيس‌جمهور تونس در حالي اتخاذ شد که در روز جمهوري در تونس تعدادي از شهر‌هاي اين کشور صحنه تظاهرات شهروندان در پاسخ به فراخوان فعالان تونس در اعتراض به اوضاع اقتصادي و بحران شيوع کرونا در اين کشور بود.

تونس به عنوان سرمدار بهار عربي، حالا پس از گذشت ۱۰ سال دوباره در بحران سياسي و تنش فرو رفته است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره