نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

ترس از موشک‌باران حزب‌الله، رژیم صهیونیستی را به اقدام فوری واداشت

منبع
ايسنا
بروزرسانی
ترس از موشک‌باران حزب‌الله، رژیم صهیونیستی را به اقدام فوری واداشت

ايسنا/ سايت واللا فاش کرد، ارتش اشغالگر از روزهاي آينده جذب نيرو در واحد "رفائيم" که يک واحد سري براي جنگ زميني است و توانمندي‌هاي اطلاعاتي و نيروي هوايي را در خود ادغام کرده، شروع خواهد کرد.


به گزارش اين سايت عبري، اين واحد نظامي ارتش به شماره ۸۸۸ و تحت فرماندهي سرهنگ "ع" است که در سال ۲۰۱۹ براساس ديدگاه آويو کوخاوي، رئيس ستاد ارتش اشغالگر براي توسعه و تقويت توانمندي‌هاي نظامي سري تشکيل شد.

اين سايت به نقل از منابع گزارش داد، پس از موافقت ستاد کل ارتش با طرح ايجاد اين يگان يوئل استريک، فرمانده شاخه زميني، يارون وينکلمن فرمانده هنگ ۹۸ در آن زمان اقدام به ايجاد اين واحد کردند.

به گفته امير بوحبوط، تحليل‌گر نظامي سايت واللا، تاکنون سربازان و افسران برجسته و افراد با مهارت عملياتي بالا در اين يگان جذب شده‌اند. آنها در واحدهاي نخبه ديگر خدمت کرده‌ و به منظور تسريع در روند افزايش توسعه توانمندي‌هاي تکنولوژيکي يگان با دقت بسيار بالا انتخاب شده‌اند.

او تصريح کرد، از بين شيوه‌هاي مورد استفاده رفائيم گرفتن آمار پروازها و انواع هواپيماهاي کوچک توانمندي‌هاي و برقراري تماس سري در حوزه ارتش و سامانه‌هاي کنترل و نظارت و غيره است. 

بوحبوط به نقل از منابع امنيتي و منابع عالي رتبه اسرائيلي توضيح داد اين يگان در حين جنگ انجام ماموريت‌هاي پيچيده به منظور شناسايي دشمن را با تشديد نظارت روي مبارزان نخبه حزب‌الله لبنان را در شرايط ميداني پيچيده در عمق خاک لبنان برعهده خواهد داشت.

در اين راستا منابع امنيتي که عالي‌رتبه توصيف شده‌اند، بدترين سناريو براي اسرائيل را شليک بيش از هزار موشک در روز عليه جبهه داخلي دانستند و موسسه امنيتي افراد مربوطه برآورد مي‌کنند، اگر شاخه نظامي حزب‌الله چراغ سبز دريافت کند با موشک‌هاي نقطه زن به منظور تاثيرگذاري بر هوشياري و ايجاد دستپاچگي ضربه‌اي عظيم نه فقط به خطوط مقدم بلکه به شکل خاص به عمق اسرائيل وارد خواهد کرد.

آويگدور ليبرمن وزير جنگ سابق و وزير دارايي کنوني گفت، حزب‌الله لبنان تقريبا تبديل به ارتش شده و تعدادي از کشورهاي عضو ناتو به لحاظ کيفيت و کميت سلاح‌هايي که اين حزب در اختيار دارد را ندارند.

به گفته ليبرمن، تل‌آويو حزب‌الله را دشمن شماره يک خود مي‌داند و ارتش رژيم اشغالگر حزب‌الله را دومين ارتش به لحاظ قدرت در منطقه ارزيابي مي‌کند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره