مخالفت نمایندگان کویتی با انتقال مترجمان افغان ارتش آمریکا به کویت

فارس/ نمايندگان پارلمان کويت به قصد واشنگتن براي انتقال مترجمان محلي ارتش آمريکا از افغانستان به کويت اعتراض کردند.
مترجمان محلي و افغانستاني که روزي براي آمريکا کار ميکردهاند حالا با خروج نيروهاي آمريکايي از خاک افغانستان با تهديداتي از سوي طالبان و غيره روبهرو هستند. در همين زمينه واشنگتن اخيرا يک گروه ۲۵۰۰ نفري از اين مترجمان را به همراه خانوادههايشان به آمريکا انتقال داد.
از سوي ديگر مقامات آمريکايي چند روز پيش اعلام کردند، ارتش آمريکا براي اسکان ۳۵ هزار مترجم افغان و خانوادههاي آنها به دو پايگاه آمريکايي در کويت و قطر آماده است تا آنها را از انتقام احتمالي طالبان در امان نگه دارد.
اين مقامات افزودند، برنامههايي براي ساخت مسکن موقت و ديگر امکانات در دو پايگاه «السيليه» در قطر و «بورينگ» (Buehring) در کويت وجود دارد.
بر اساس گزارش «ارم نيوز»، کويت تا کنون واکنشي رسمي به اين موضوع نشان نداده اما نمايندگان پارلمان کويت به اين قصد آمريکا اعتراض دارند.
«احمد مطيع العازمي» يکي از نمايندگان پارلمان کويت ضمن اعتراض کفت، اين طرح تهديدي صريح براي امنيت ملي و راهبردي کويت است و بايد با آن مخالفت کرد.
ديگر نماينده کويتي «بدر الحميدي» به دولت کويت نسبت به موافقت با چنين طرحي هشدار داد و گفت، اين اقدام باعث برهم خوردن تعادل در ترکيب جمعيتي ميشود.
ماه گذشته يک مقام پنتاگون گفت که ۹۵ درصد از روند خروج نيروهاي آمريکايي از افغانستان تکميل شده است.