آلمان به مردم افغانستان کمک مالی میکند

فارس/ «پوتزل مارکوس»، سفير آلمان در کابل، گفت که کشورش متعهد شده کمکهاي بشردوستانه به مردم افغانستان را از طريق سازمانهاي بين المللي 100 ميليون يورو افزايش دهد.
سفير آلمان در کابل، با اشاره به ديدارش با يکي از رهبران طالبان در دوحه، گفت که نياز فوري به يک فرودگاه فعال در کابل به عنوان پيش شرط حضور ديپلماتيک و سازمانهاي غيردولتي در افغانستان است.
وي افزود: از سرگيري همکاريهاي توسعهاي بستگي به شرايط و طالبان دارد، همانطور که در گذشته در مورد دولت افغانستان نيز چنين بود.
مارکوس همچنين خاطرنشان کرد که وي روز چهارشنبه در شهر دوحه با شيرعباس استانکزي يکي از رهبران طالبان ديدار کرده و در اين ملاقات نياز فوري به يک فرودگاه فعال در کابل به عنوان پيش شرط حضور ديپلماتيک و سازمانهاي غيردولتي در افغانستان مورد بحث قرار گرفته است.
وي درباره اين ديدار گفت: «استانکزي اطمينان داد که افغانهاي داراي مدارک قانوني پس از 31 اوت اين فرصت را خواهند داشت تا با پروازهاي تجاري سفر کنند.»
اين امر پس از آن صورت ميگيرد که مشاور امنيت ملي جو بايدن رئيس جمهور آمريکا روز سه شنبه گفت که طالبان با اجازه «عبور امن» از افغانستان براي غيرنظامياني که قصد خروج از اين کشور را دارند، موافقت کرده است.