معترضان در یونان پرچمهای آمریکا و ناتو را آتش زدند

فارس/ در حالي که سازمان پيمان آتلانتيک شمالي نشست سالانه خود را در يونان برگزار ميکند، معترضان به اين نشست امروز در مقابل سفارت آمريکا در آتن تجمع کردند و پرچمهاي آمريکا و ناتو را آتش زدند.
به گزارش خبرگزاري «اسپوتنيک»، ويدئوهايي که ظاهراً در محل فيلمبرداري شده، پرچمها را در آتش نشان ميدهند و همزمان گروهي از مردم بنرهايي در دست دارند و عضويت يونان در اتحاديه اروپا و ناتو را محکوم ميکنند.
اين تجمع در حالي صورت ميگيرد که سران نظامي ناتو در آتن نشست دارند و درباره عملياتها، ماموريتها و فعاليتها، بازدارندگي و وضعيت دفاعي ناتو بحث و گفتوگو ميکنند.
کنفرانس ناتو از ۱۷ تا ۱۹ سپتامبر (۲۶ تا ۲۸ شهريور) برنامهريزي شده و بيش از ۳۰ فرمانده نظامي ناتو در آن حضور دارند.
به نوشته اسپوتنيک، يونان از فوريه ۱۹۵۲ به عضويت سازمان پيمان آتلانتيک شمالي درآمد؛ امسال هم ۴۰ سال از عمر خود را در اتحاديه اروپا ميگذراند و در سال ۱۹۸۱ به اتحاديه اروپا پيوست. با اين حال، نظرات درباره عضويت يونان در اين اتحاديه متفاوت است و منتقدان به اين نکته اشاره ميکنند که چگونه کميسيون اروپا هنگام پيوستن يونان به اتحاديه، به ضعف پايه صنعتي اقتصاد اين کشور اشاره کرد.