نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

لحظه دستگیری آخرین اسرای فلسطینی عملیات جلبوع

منبع
فارس
بروزرسانی

فارس/ بامداد امروز، صهيونيست‌ها دو اسير فلسطيني باقي‌مانده از شش اسير فرار کرده از زندان جلبوع را بازداشت کردند.

رسانه‌هاي رژيم صهيونيستي، بامداد امروز (يکشنبه، ۱۹ سپتامبر) از دستگيري دو اسير فلسطيني باقي‌مانده از جمع شش اسير آزاده از زندان جلبوع، در اردوگاه «جنين» خبر دادند.

بامداد امروز،  شمار زيادي از نظاميان اشغالگر به اردوگاه جنين حمله کردند و با فلسطيني‌هاي ساکن اين اردوگاه درگير شدند و در نهايت «ايهم کممجي» و «مناضل انفيعات» را که سيزده روز قبل به همراه چهار اسير فلسطيني ديگر، از زندان فوق امنيتي جلبوع فرار کرده بودند، دستگير کردند.

کاربران شبکه‌هاي اجتماعي در حال باز نشر فيلمي هستند که لحظه بازداشت مجدد اين دو اسير فلسطيني از سوي نيروهاي ارتش و نيروهاي سازمان اطلاعات و امنيت داخلي (شاباک) و در ميان تدابير شديد امنيتي و انتقال آن‌ها به خودروي نظامي را  نشان مي‌دهد.

خبرنگار شبکه «الجزيره» درباره عمليات صهيونيست‌ها در جنين خبر داد: «نيروهاي اشغالگر اسرائيل چند خانه را در محله شرقي جنين محاصره کرده بودند و از افراد داخل آنها خواستند خود را تسليم کنند».

پيش از اين، يک وب‌سايت صهيونيستي اعلام کرد، بسيج هزاران نيرو براي يافتن اسراي فراري از زندان جلبوع، حداقل ۳۱ ميليون دلار براي اين رژيم خرج برداشته است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره