اعضای اتحادیه حقوقدانان افغانستان : عملکرد کمیسیون مستقل انتخابات بحران زاست
مهر
بروزرسانی
مهر / اعضاي اتحاديه حقوقدانان افغانستان ضمن ابراز نگراني از کارکرد کميسيون مستقل انتخابات تاکيد کردند که فعاليت اين کميسيون بحران زاست.
به گزارش خبرگزاري آوا، عبدالغيور غيور رئيس اتحاديه حقوقدانان افغانستان در يک نشست خبري در کابل گفت مسئولين انتخابات نه تنها کاستي هاي قبلي را تکرار نکردند بلکه خاموشي سوال برانگيز آنها در عدم اعلام نتايج اوليه انتخابات سوءظن هاي زيادي را در ارتباط با مهندسي نتايج آرا ايجاد کرده است.
غيور افزود تطبيق نشدن به موقع ماده ۶۱ قانوني اساسي، بحراني غير قابل کنترل را به وجود خواهد آورد که عواقب آن به مراتب بدتر از اعمال خرابکارانه دشمنان افغانستان است.
غيور اضافه کرد به تاخير انداختن زمان معين انتخابات در دورهاي اول و دوم و موکول کردن اعلام نتايج بيش از يک ماه نشان دهنده آن است که رهبري کميسيون، مطابق قانون مرتکب تخلف و تخطي شده و طبق وظايف و صلاحيت کميسيون ادامه فعاليت آن قانوني نيست.
مسئولين اين اتحاديه از هر دو نامزد رياست جمهوري ميخواهند تا خويشتنداري خود را حفظ کرده و با اسناد و دلايل موجه، آراي درست را از نادرست جدا سازند و اجازه ندهند تا کسي با آراي تقلبي به قدرت برسد و بناي کار را بر باطل استوار سازد.
همچنين مسئولان اتحاديه حقوقدانان افغانستان از هر دو نامزد خواستند که به منظور جلوگيري از ايجاد بحران در کشور به طرفداران خود اعلام کنند که از هر نوع حرکتي که کشور را به سمت بحران سوق دهد اجتناب ورزند.
اين گزارش پس از آن منتشر شد که گزارش هاي موسسه انتخابات عادلانه و آزاد افغانستان موسوم به فيفا از روز راي گيري نشان مي دهد در 118 محل راي دهي صندوق ها به طور غير قانوني پر شده است.