نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

تعرض جنسی سناتور آمریکایی به دستیار «هیلاری کلینتون»

منبع
ميزان
بروزرسانی
تعرض جنسی سناتور آمریکایی به دستیار «هیلاری کلینتون»

میزان/ دستیار وزیر خارجه اسبق آمریکا در کتاب جدید خود فاش کرده که در دهه ۲۰۰۰ میلادی از سوی یک سناتور آمریکایی مورد آزار جسنی قرار گرفته است.

«هما عابدین»، دستیار «هیلاری کلینتون»، وزیر خارجه پیشین اسبق آمریکا، می‌گوید که از سوی یک سناتور آمریکایی هدف آزار جنسی قرار گرفته است.

«عابدین»، در کتاب جدید خود که هفته آینده منتشر خواهد شد به این آزار جنسی «دفن شده» اشاره کرده است.

یک نسخه از این کتاب که به رویت «گاردین» رسیده، اما دستیار کلینتون در آن اشاره‌ای به نام سناتور و اینکه از اعضای کدام حزب آمریکا بوده، اشاره‌ای نکرده است.

«هما عابدین»، جزئیات این آزار جنسی را در بخشی از کتاب خود ارائه می‌دهد که در آن به توضیح فعالیت خود در سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۹ پرداخته است.

در این سال‌ها وی دستیار هیلاری کلینتون به عنوان سناتور ایالت نیویورک بوده است.

این توضیح پس از متنی درباره حضور «هما عابدین» و «هیلاری کلینتون» در مراسم عروسی «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا با «ملانیا»، سومین همسر وی در سال ۲۰۰۵ آمده است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره