ویژه روزنامه جمهوری اسلامی/ نگرانی موساد از مقابله با صهیونیستها به وسیله سینما
بروزرسانی
جمهوري اسلامي/ توجه شيعيان مصري به استفاده از ابزار سينما براي مقابله با صهيونيستها موجب نگراني موساد از کاهش نفوذ خود در کشور شده است. هيات نظارت بر فعاليتهاي هنري مصر، سال گذشته اجازه ساخت دو فيلم را به کارگردانان شيعه اين کشور داد که يکي از آنها برگرفته از کتاب "پايتخت جهنم" نوشته محمدالدريني يکي از شيعيان معروف مصر است.
مقاومت عوامل صهيونيستي در برابر ساخت اين دو فيلم در طول يکسال اخير جريانهاي مصري شيعي و غيرشيعي را وادار کرد با حمايت از ساخت آنها تمايل خود را براي مقابله با دشمن افزايش دهند. حال محمدالدريني تعداد فيلم نامههاي ضد صهيونيستي خود را به 12 مورد رسانده و از جمله اکنون درصدد ساختن فيلمي به نام "ترس در اسرائيل" است که اقدامات يک افسر اطلاعاتي مصر عليه اسرائيل را در زمان عبدالناصر به تصوير ميکشد.
اين افسر اطلاعاتي مصطفي حافظ نام داشت و رژيم صهيونيستي براي ترور او جايزهاي 10 ميليون دلاري تعيين کرده بود. فيلم ديگري که هنرمندان شيعه مصر به مناسبت چهلمين سالگرد جنگ رمضان در تدارک ساخت آن هستند "زبان تمساح" نام دارد. اين فيلم روايتگر يکي از درگيريهاي ارتش مصر با ارتش صهيونيستي و شهادت "عبدالمنعم رياض" از افسران مصري است که ماجراي آن به سازمان ملل نيز کشيده شده است.