کویت پایان جنایتهای رژیم صهیونیستی را علیه فلسطینیها خواستار شد
بروزرسانی
دولت کويت با صدور بيانيهاي از جامعه جهاني خواست تا براي پايان دادن به اقدامات جنايتکارانه رژيم صهيونيستي عليه ملت فلسطين در اراضي اشغالي و حمايت از فلسطين به مسئوليتهاي خود عمل کند.
به گزارش ايسنا، به نقل از خبرگزاري کويت (کونا) اعلام کرد: نواف الفضلي، يکي از اعضاي هيات کويت در سازمان ملل در نشست کميته مسائل سياسي و پايان دادن به استعمار با اشاره به وضعيت فلسطينيان و مشکلات آنها براي عبور از مرزها جهت انجام معالجات پزشکي در کرانه باختري و قدس اشاره کرد و اقدامات رژيم صهيونيستي عليه فلسطينيان را مستبدانه خواند.
وي گفت: کويت به شدت افزايش شهرک سازيها و نيز اقدامات خصمانه اسرائيل عليه ملت فلسطين را محکوم ميکند.
حزب اسلامي جبهه کار يکي از شاخه سياسي اخوان المسلمين اردن به يکي از برجستهترين احزاب مخالف اين کشور نيز به نوبه خود با محکوم کردن اقدامات رژيم صهيونيستي عليه نوار غزه خواهان اقدامي فوري براي ممانعت از تکرار اين اقدامات شد.
اين حزب همچنين سکوت کشورهاي عربي را نسبت به اقدامات جنايتکارانه اسرائيل در نوار غزه محکوم و از اتحاديه عرب خواست تا اقدامي فوري را در اين خصوص اتخاذ کند.
در همين حال اخوان المسلمين مصر نيز با صدور بيانيهاي از مردم اين کشور خواست تا در تجمع اعتراض آميز که قرار است جمعه هفته جاري در راستاي همبستگي با ملت فلسطين برگزار شود، شرکت کنند.
در اين بيانيه آمده است: آنچه در نوار غزه اتفاق ميافتد در حقيقت نقض قوانين بينالمللي و همه قطعنامههاي امضا شده در شوراي امنيت است.