اعتماد/ متن پيش رو در اعتماد منتشر شده و انتشار آن به معني تاييد تمام يا بخشي از آن نيست
عبدالله ناصري، فعال سياسي اصلاحطلب، با اشاره به سريال «گاندو»، گفت: ناشيگريها در اين سريال آنچنان زياد بود که علاوه بر نخبگان و کنشگران، جامعه عمومي کشور هم در فضاي مجازي عکسالعمل نشان داد و متوجه شد که گاندو يک نمايش تلويزيوني متعارف نيست.
عبدالله ناصري، فعال سياسي اصلاحطلب با بيان اينکه سريال گاندو از چند منظر قابلتوجه است، گفت: «اين سريال هجمه سنگيني به خود اختصاص داد، آنهم براي نمايش حضور جاسوسان قدرتمند در بخشهاي مختلف حکومتي؛ مگر يک نهاد که همچنان در سريال گاندو محور اصلي نمايش بود.»
به گزارش اعتمادآنلاين، ناصري در ادامه باتوجه به هجمهها و انتقادات عليه دولت در سالهاي اخير تاکيد کرد: «سريال گاندو گام دوم دولتآزاري دلواپسان بود. گام اول با انتقاد و انتقام از برجام صورت گرفت و تا امروز ادامه دارد. گام دوم به منظور زير سوال بردن دولت روحاني و مخصوصا دستگاه ديپلماسي آن و شخص وزير امور خارجه بود.» او ادامه داد: «اين سريال سعي داشت با زبان ابتر خود و البته ناکام، محمدجواد ظريف را مرتبط با ساختارهاي جاسوسي معرفي کند و از اين طريق انتقام دلواپسان را از وزير امور خارجه، به عنوان امضاکننده توافقنامه برجام در تاريخ 40 ساله، بگيرد.»ناصري در ادامه با بيان اينکه کارگردان اين سريال از زمره دلواپسان نيست، تاکيد کرد: «اما نهايتا با مديريت نهاد نمايش داده شده در سريال، گاندو نتوانست به خوبي از عهده کار برآيد. البته ترديد نکنيد که منظور سازندگان سريال اساسا واهي و پوچ بود.»ناصري درباره تاثيري که اين سريال ميتواند بر افکار عمومي بگذارد، گفت: «اين سريال يک سياسيکاري بسيار پرهزينه بود که هيچيک از افکار عمومي مرتبط با دو جناح سياسي کشور را به خود جلب نکرد.»
بازار