جهان/ متن پيش رو در جهان منتشر شده و انتشار آن به معني تاييد تمام يا بخشي از آن نيست.
غلامرضا انصاري، فعال اصلاح طلب گفته است: خدشهدار شدن اعتبار رسانه ميتواند تبعات بسيار ناگواري را براي بخشهاي مختلف کشور به دنبال داشته باشد. آنچه در فاجعه اپيدمي ويروس کرونا شاهد هستيم، بخشي از اين تبعات است.
«غلامرضا انصاري»، فعال سياسي اصلاحطلب، عضو شوراي مرکزي حزب اتحاد ملت و عضو سابق شوراي شهر تهران که پيش تر گفته بود: «اصلاحطلبان صاحب اصلي انقلاب هستند!... و مثل مادري هستند که تا لحظه آخر براي حفظ بچه سرطانياش تلاش ميکند!» اين بار و در ميانه چالش فراگير کرونا که مستقيما با سلامتي مردم در ارتباط است، به عقده گشايي عليه رسانه ملي پرداخته و گفته است: «اعتماد عمومي نسبت به صداوسيما سلب شده و بخش قابل توجهي از توصيهها و راهکارهايي مسئولين که از طريق اين رسانه اعلام ميشود، نتيجه عکس ميگيرد». البته افرادي نظير داريوش قنبري و علي صوفي هم انصاري را در اين حمله همراهي کرده اند.
آنگونه که مشخص است اين بار گردونه تخريب با هدف بازي هاي سياسي به صداوسيما رسيده است. جاي سوال است که چرا اصلاح طلبان حاضر نيستند از هيچ فرصتي براي بازي هاي ناپاک سياسي و منافع جناحي چشم پوشي کنند؟ رفتار روزهاي اخير برخي چهره هاي اين جريان نشان داده که حتي سلامت مردم هم در نظر برخي از آنها چندان قابل اهميت نيست چه برسد به مسائل معيشتي!
چند روز پيش هم مرتضي مبلغ، معاون وزير کشور در دولت اصلاحات خواسته بود تا از فرصت کرونا براي آشتي ملي -بخوانيد با فتنه گران- استفاده شود. پيش تر پروانه سلحشوري خواسته بود تا براي مقابله با کرونا توئيتر و تلگرام رفع فيلتر شود! سه نفر از زنان اصلاح طلب مجلس(سياوشي، زرآبادي و سعيدي) هم به بهانه مقابله با کرونا پاي اموال بنياد مستضعفان و ستاد اجرايي فرمان امام را پيش کشيده بودند.
اهميت فوق العاده و نقش غيرقابل انکار صداوسيما در مديريت افکار عمومي، خصوصا در اين بازه زماني بر هيچ کس پوشيده نيست و افرادي نظير رئيس جمهور بارها بر اين موضوع صحه گذاشته اند. حال منافع سياسي برخي گروه ها باعث مي شود که نخواهند اين اثرگذاري ديده شود و همچنين بخواهند از رفتار خطرناک گروهي از مردم که به هيچ هشداري توجه نکرده و جان ديگران را هم به خطر مي اندازند، بهره برداري سياسي کنند.
به گزارش جهان نيوز، بخش هاي مهم اظهارات انصاري را در ادامه خواهيد خواند:
*صداوسيما در همه جاي دنيا ديد کلي و پدرانه نسبت به همه جريانهاي سياسي و حالتي فراجناحي دارد. به ميزاني که گرايش رسانه به سمت مسائل سياسي، جناحي و باندي کشيده شود، اعتماد عمومي نسبت به آن رسانه دچار خدشه و چالش ميشود.
*خدشهدار شدن اعتبار رسانه ميتواند تبعات بسيار ناگواري را براي بخشهاي مختلف کشور به دنبال داشته باشد. آنچه در فاجعه اپيدمي ويروس کرونا شاهد هستيم، بخشي از اين تبعات است.
*شرايطي پيش آمده است که اعتماد عمومي نسبت به صداوسيما سلب شده و بخش قابل توجهي از توصيهها و راهکارهايي مسئولين که از طريق اين رسانه اعلام ميشود، نتيجه عکس ميگيرد.
*در روزهاي پاياني سال 98 از طرفي بحث عدم تردد بين شهري و محدوديت ترافيکي توسط ستاد مبارزه با کرونا اعلام شد و از طرف ديگر، هجوم غير قابل توصيف و غيرمنطقي شهروندان به سمت شهرهاي شمالي و مسافرتهاي بين شهري را شاهد بوديم. حتي در پستها و کامنتهاي فضاي مجازي شاهد بوديم افراد با افتخار عبور از نيروهاي پليس و محافظت کننده را جزو شاهکارهاي خودشان، محسوب ميکردند.
*صداوسيما در طول چند سال گذشته به دليل وابستگي به يک جريان سياسي خاص، محبوبيت و مطلوبيت خود را براي بخش قابل توجهي از جامعه از دست داده است. متاسفانه وقتي چنين اتفاقي ميافتد، جايگزينهاي متعددي چون شبکههاي اجتماعي، داغ شدن بازار شايعات و استفاده از رسانههاي معاند برون مرزي شرايطي را ايجاد ميکنند که ساماندهي را در درون جامعه، به چالش مي کشند.
بازار