کيهان/ متن پيش رو در کيهان منتشر شده و انتشار آن به معني تاييد تمام يا بخشي از آن نيست
ارگان گروهک ملي - مذهبي اذعان کرد ايران در مقابله با بيماري کرونا عملکرد بسيار بهتر از کشورهاي غربي داشته اما همزمان رسانههاي اپوزيسيون و ضد انقلاب سرگرم منفيبافي و سانسور عملکرد مثبت جمهوري اسلامي ايران در اين زمينه بودهاند.
محمد برقعي ساکن نيويورک در سايت ملي-مذهبي نوشت: پيدايش کرونا در ايران و نوع برخورد اپوزيسيون سؤالات بسياري را برانگيخت. از جمله آيا واقعا اخبار پخش شده درست است يا ميداني است براي سوءاستفاده از آن. دوعامل در شکلدهي اين شرايط نقش اساسي داشت: يک بياعتمادي به حکومت.
دوم: فعاليت گسترده رسانههايي که از طريق عربستان سعودي و متحدانش اسرائيل و آمريکا تامين ميشوند، تا هرچه ميتوانند با اخبار دروغ و مشکوک وتيترهايي که بامتن خبر نميخوانند، جامعه را فريب داده، و ذهن مردم را نسبت به حکومت تيره و بدبين کنند.
نمونهاي چند به عنوان شاهد درذيل ميآيد.شواهدي که در اول که هر شنوندهاي ميشنيد اقدامات دولت با اين موارد را به شدت محکوم ميکرد، و بر آن ميشد که نه تنها حکومت کاملا نالايق است، بلکه بيشتر مردم ايران مشتي نادان و خرافاتي هستند. تنها پس از آنکه اطلاعات ديگر کشورهاي پيشرفته و قدرتمند به گوش مردم ايران رسيد، متوجه شدند يا کل خبر نادرست و مغرضانه است، يا به دليل پيچيدگي و ناشناخته بودن اين ويروس، حتي کشورهاي پيشرفته نيز برخطا رفتهاند. و حتي در مواردي ايران به مراتب از آنان بهتر هم عمل کرده است.
نويسنده سپس مستنداتي از همين دروغبافيها با عناوين زير را برميشمارد:
- پنهانکاري و دروغگويي حکومت
- گور دستهجمعي
- کمبود ماسک و مواد ضد عفونيکننده
- حکومت فکر مردم نيست و به بازگرداندن آنها سرکار اصرار دارد.
- و...
نويسنده در ادامه با انتقاد از «چشمپوشي از بيان نکات مثبت» مينويسد: اين منفيخوانيها، که بسياري از آنها توسط رسانههاي مزدور توليد و با امکانات وسيع آنان پخش ميشوند، قادر به ذهنشويي بخش وسيعي از جامعه ميشوند، حتي وطن دوستاني که هيچ نيت سوئي در بيان و پخش آن دروغها در شبکههاي مردمي و يا ارسال آنها به حلقه دوستانشان ندارند. نمونهاي چند از سکوت، يا سعي در انحراف کشيدن موارد مثبت را ذکر ميکنم.
بسيج سيصد هزار گروه داوطلب جهادي و بسيجي: براي مراجعه به خانهها و يافتن مبتلايان و ارسال آنها به مراکز درماني. خدمت بزرگي که مردم محروم شهرها، و به ويژه روستائيان محروم از دسترسي به درمانگاهها را نجات ميدهد امتيازي که شايد هيچ کشوري در دنيا ندارد، و اين دستاورد انقلاب است. اما از آنجا که قرار نيست هيچ نکته مثبتي گفته شود رسانههاي مزدور شروع به سمپاشي کردند. لشگر متخصص نماهاي بياطلاع خود را بسيج کردند،که بگويند اينان حرفهاي نيستند، و به همين سبب بيشتر سبب پخش ويروس ميشوند تا شناسايي مبتلايان. و دهها دليل سادهانگارانهتر ديگر. از آن بدتر اينکه اينان بسيجي هستند و عاملان سرکوب، گويي تمام بسيجيان و جهاديها لباس شخصيهايي هستند که وظيفهشان سرکوب معترضان و تظاهر کنندگان ميباشد. در حالي که هرکس با مناطق فقير شهري و روستاهاي محروم کشور سرو کار داشته باشد ميداند اينان تا دورترين مناطق کشور را پوشش درماني دادهاند.
فراواني وسايل پيشگيري و درمان: ايران از معدود کشورهايي بود که بهزودي از کمبود ماسک و مواد ضد عفوني نجات پيدا کرد، وحتي شروع به صادرکردن آنها شد و اين حاصل کار داوطلبانه مردم بود. همين بسيجيها و جهاديها و داوطلبان در مساجد نيز سهم بزرگي در توليد ماسکها و توزيع آنها و مواد ضد عفوني داشتند.کمتر کشوري درجهان است که هر دو هفته يک بار داوطلبان ماسک و مواد ضد عفوني را به در خانهها و کپرهاي مردم، تا دورترين و محرومترين نقاط کشور ببرند. ولي هيچ يک از اين خدمات بسيار باارزش و کارساز، از سوي اين رسانهها اعلام نميشود.
در حالي که بسياري از کشورهاي ثروتمند و پيشرفته غرب، بهدليل کمبود امکانات اعلام کردند به جز مريضهاي کرونايي، تنها مريضهايي را ميپذيرند که جان آنان در خطر باشد. ايران نه تنها مجبور به اين گزينش سخت و بيرحمانه نشد ،بلکه اعلام کرد که در پارهاي از بيمارستانها تخت خالي هم دارد.
قدرداني از کادرهاي درماني: در اين مورد هم با وجود آن همه فداکاري و کارآيي شگفتانگيز کادر درماني ايران، تنها زماني اين رسانهها صحبت از قدرداني کادرهاي درماني کردند که اين کار ارزنده در غرب رسانهاي شد. و الا تا پيش از آن در تشويق اين روحيهاي که در جهان کم نظير بود سخني نميگفتند.
اين بهظاهر رسانهها چون به دستور دولتهايي عمل ميکنند که بودجه آنان را تامين مينمايند، لذا نه تنها موفقيتهاي ايران را نميگويند بلکه سعي ميکنند تا آنجا که ميتوانند به ايران ضربه بزنند، حتي اگر اين ضربه جان مردم را به خطر بيندازد. از جمله بر طبق سندي که مقامات رسمي دولت کره جنوبي انتشار دادند رسانه اينترنشنال، زماني که متوجه ميشود ايران مقداري وسايل پزشکي براي مقابله با کرونا به آن کشور سفارش داده و معامله تاييد شده است به سراغ توليدکنندگان آن رفته و هشدار داده که ايران زير تحريم آمريکا است، و اگر اين محصولات ارسال شود آمريکا آن شرکتها را جريمه سنگين ميکند. با آنکه آن معامله قانوني بود، و بر طبق قانون تحريم شامل کالاهاي پزشکي نميشد، ولي توليد کنندگان از سر محافظهکاري بر آن شدند کالا را نفرستند.
اين رسانه به دو سؤال بايد پاسخ بدهد يک: در کجاي دنيا يک رسانه دست به چنين کارهايي ميزند. دوم اگر آن گونه که مرتبا اعلام ميکنيد همه تلاش شما در راه کمک به مردم ايران است، آيا جلوگيري از رساندن کالاهاي درماني خدمت به مردم ايران است يا دشمني آشکار با آنان.
کلام آخر: اين روزها همان رسانهها مرتب ميگويند حکومت ايران چنان با سياست آمريکاستيزي خود منافع ايران را ناديده ميانگارد، که حتي در بحران کرونا، بهجاي آنکه پيشنهاد انساندوستانه آمريکا را فرصتي براي برقراري رابطه کند، اين دست به دوستي دراز شده را با کمال لجاجت رد ميکند. درحالي که آقاي ترامپ رسما و با تبليغات وسيع اعلام کرده تنها کافي است ايران تقاضاي کمک کند. ادعايي که چنان بيمنطق و تبليغاتي است که بيشتر به يک لطيفه خندهدار ميماند تا يک پيشنهاد جدي.زيرا آمريکا خود آنچنان درمانده است که همه ايالات مرتبا اعلام ميکنند ما در همه زمينهها براي پيشگيري و درمان کمبود بسيار داريم و بنده خود دو هفتهاي است که به هر طريق ممکن بهدنبال خريد ماسک هستم و پيدا نميکنم ومن ساکن يک شهرک دور افتاده نيستم بلکه در پايتخت اين کشور (نيويورک) زندگي ميکنم از آن سوي در ايران نيروهاي داوطلب هر دوهفته يک بار به خانهها ميروند تا ماسک و مواد ضد عفوني را رايگان به آنان بدهند و اين شامل دورترين روستاهاي کشور هم ميشود.
بازار