نماد آخرین خبر

چاپ کتاب‌هایی درباره خلاقیت، زنان و زندگی

منبع
ايسنا
بروزرسانی
چاپ کتاب‌هایی درباره خلاقیت، زنان و زندگی

ايسنا/ کتاب «اصول مذاکره موفق براي زنان» نوشته لي ميلر و جسيکا ميلر با ترجمه کيومرث يکتا در ۲۲۸صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قيمت ۴۶هزار تومان توسط بنگاه ترجمه و نشر پارسه منتشر شده است. 

نوشته پشت جلد کتاب: هنري وجود دارد به نام «هنر گرفتن آنچه لياقت‌اش را داريد»؛ نام ديگر آن «مذاکره» است. چه خوش‌تان بيايد و چه نيايد، بايد با اين قضيه کنار بياييد. اگر مي‌خواهيد به آن‌چه حق‌تان است برسيد، بايد مذاکره کردن را ياد بگيريد. هدف ما اين است که به خانم‌ها نشان بدهيم چطور بايد به شيوه خودشان مذاکره کنند. لازم نيست از چيزي که مي‌خواهيد به آن برسيد چشم‌پوشي کنيد. در عوض، استراتژي بچينيد. البته گاهي اوقات چشم‌پوشيدن لازم است، اما اگر مذاکره کردن را ياد بگيريد نيازي نيست از چيزهايي که براي‌تان مهم است صرف‌نظر کنيد. 

همچنين کتاب «آري به زندگي» نوشته ويکتور يي.فرانکل با ترجمه شهاب‌الدين عباسي در ۱۴۴ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قيمت ۳۰ هزار تومان توسط همين نشر منتشر شده است.

نوشته پشت ‌جلد کتاب: دکتري جوان پس از رهايي از اردوگاه‌هاي مرگ، باخبر شد که بسياري از عزيزانش از جمله همسر باردارش را از دست داده، و در سپتامبر ۱۹۴۵ به دوستانش نوشت: «بي‌اندازه خسته‌ام، بي‌اندازه تنها و غمگينم.» اما او با نيرويي حيرت‌انگيز، باز به زندگي روي آورد و تسليم افسردگي و پوچي نشد. او تا ۵۲ سال بعد به زندگي فعال خود ادامه داد و به چهره‌اي پرآوازه در دنياي روان‌پزشکي و معنادرماني بدل شد. دکتر ويکتور فرانکل از ۱۹۷۰ تا ۱۹۷۷، ۲۹ دکتراي افتخاري و ده‌ها جايزه علمي معتبر دريافت کرد. 

«آري به زندگي» يکي ديگر از شاهکارهاي اوست که متن اصلي آن سال‌هاي دراز در دسترس نبود و براي اولين‌بار به زبان انگليسي در سال ۲۰۲۰ منتشر شد. 

همچنين «لازم نيست يک نابغه باشيم» با عنوان فرعي «۱۰ راه براي اينکه خلاقيت‌تان را به اشتراک بگذاريد و کشف شويد» نوشته آستين کليون با ترجمه ابراهيم احمدي‌نيا در ۲۳۰ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قيمت ۳۹۵۰۰ تومان توسط نشر يادشده منتشر شده است. 

نوشته پشت‌ جلد کتاب: آستين کليون يکي از مدرن‌ترين و خوش‌فکرترين‌ها در حوزه خلاقيت است. 

«لازم نيست يک نابغه باشيم» با بينش عميق و مجموعه‌اي از تصاوير، همه کليشه‌هاي موجود درباره زندگي خلاق را دور مي‌ريزد و توضيح مي‌دهد که خلاقيت واقعا يعني چه. 

او در اين کتاب به ما مي‌گويد چگونه مثل يک هنرمند، کار خود را به اشتراک بگذاريم و بيش از آنکه به نتيجه کار فکر کنيم، به فرآيند آن بينديشيم. از لزوم داشتن يک صندوق عجايب شخصي مي‌گويد و از اينکه سعي نکنيم دانسته‌هاي‌مان را فقط براي خودمان نگه داريم؛ مي‌توانيم آن‌ها را به ديگران ياد بدهيم و نتيجه‌اش را ببينيم. 

«چگونه ايده‌هاي خوب را بدزديم» با عنوان فرعي «۱۰ نکته در باب خلاق بودن که هيچ‌کس به شما نگفته ‌است» نوشته آستين کليون با ترجمه حامد حبيبي نيز در ۱۵۶ با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قيمت ۳۳هزار تومان توسط نشر پارسه منتشر شده است. 

در نوشته پشت ‌جلد کتاب آمده است: «چگونه ايده‌هاي خوب را بدزديم» راهنمايي الهام‌بخش در زمينه خلاقيت است، براي آنان که مي‌خواهند بخش هنري وجود خود را کشف کنند و يک زندگي خلاقانه براي خود بسازند. 

شما مثل يک هنرمند چطور بايد به دنيا نگاه کنيد؟ 

اول ببينيد چيزي که سر راه‌تان قرار گرفته، ارزش دزديدن دارد يا نه، بعد برويد سراغ چيز بعدي. در مورد هر چيزي همين کار را بکنيد. 

و آخر از همه، حواست باشد؛ وام و قرض مگير و صابون يک زندگي خسته‌کننده را به تنت بزن تا وقت اين را داشته باشي که در کار هنري‌ات دست به جنون بزني، که در کار خلاقانه و تخيلت بزني به سيم آخر. 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar