باشگاه خبرنگاران/ سخنگوي سازمان امنيت حمل و نقل جهاني در مصاحبه اخير خود اظهار کرد شرکت تسلا ۸۸۱ روز است که از پاسخگويي به آنها خودداري ميکند.
اخبار منتشر شده حاکي از آن است که شرکت تسلا از توجه به هرگونه پيشنهادي از سوي شرکت امنيت حمل و نقل جهاني درباره ايمني قابليت خودران بودن اتومبيلهاي تسلا، خودداري کرده است. اين سازمان امنيتي در سال ۲۰۱۷ به تسلا و پنج شرکت ديگر که در حال فعاليت بر روي ساخت اتومبيلهاي خودران بودند پيشنهاد داد تا بر روي سيستمهاي خود نگهبان قرار دهند تا احتمال سوءاستفاده از خودروها در حالت خودران به حداقل برسد. تمامي شرکتها به جز تسلا به اين پيشنهاد در عرض ۹۰ روز پاسخ دادند و سازمان امنيت حمل و نقل جهاني، يا همان NTSB اين جوابها را قابل قبول دانست و پذيرفت.
ايرادات جديد شرکت تسلا
تسلا تا حدودي امنيت خودروهاي خود را، با ايجاد اعلام خطر در صورت برداشت دست از روي فرمان به صورت کامل، افزايش داد. با اين حال اين شرکت هيچ زمان پاسخ مستقيمي به NTSB نداد. از اين رو سخنگوي سازمان امنيت حمل و نقل جهاني در روز سهشنبه گفت: " يک شرکت سخنان ما را ناديده گرفت و آن شرکت تسلا است ". وي در ادامه اظهار کرد "ما درخواست داديم تا که پيش از پايان نودمين روز پاسخي از اين شرکتها بشنويم، اين که قرار است چه کاري را پيش بگيريد. اين تمام خواسته ما بود. اما الان ۸۸۱ روز ميگذرد و ما هيچ پاسخي از تسلا نشنيدهايم ".
شکايات سازمان امنيت حمل و نقل جهاني از تسلا
اين شخص همچنين در صحبتهاي خود به اين امر اشاره کرد که در حال حاضر هيچ اتومبيل خودراني حق جابهجايي مسافران را به صورت رسمي ندارد و اتومبيلهاي خودران شخصي نيز بايد با دقت بالا تحت نظر قرار گرفته شوند. وي معتقد است که در حال حاضر گزينههاي زيادي براي افراد سوءاستفادهگر از اين فناوري وجود دارد که لازم است از ميان بروند. گفتني است که مدتي پيش يکي از کارکنان شرکت اپل به دليل بازي با تلفن همراه خود در پشت فرمان دچار تصادف شديد شد و جان خود را از دست داد. سخنگوي سازمان مذکور معتقد است که شرکتهاي مسئول همچنان راه طولاني براي ايجاد حفاظت و امنيت در خودروهاي خود دارند و آنها ميبايست اين امر را به بهترين نحو جدي بگيرند. لازم به ذکر است اين سازمان قصد دارد تا فاز دوم پيشنهادات خود را آغاز کند و در اين صورت شرکت تسلا باري ديگر ۹۰ روز زمان دارد تا به اين پيشنهادات پاسخ دهد.
بازار