
موسوی: مجلس به عنوان یک نهاد نظارتی به مسئله خودرو ورود کرده است
ايسنا
بروزرسانی

ايسنا/ نايب رئيس کميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي تاکيد کرد که مجلس به عنوان يک نهاد نظارتي تا جايي که دستش باز بوده به بحث بازار خودرو ورود کرده و گزارش تکميلي از سوي کميسيون اصل نود مجلس شوراي اسلامي تهيه شده که نقاط ضعف و کوتاهيها در آن مشخص است.
سيد ابوالفضل موسوي بيوکي با اشاره به افزايش افسارگسيخته قيمت خودرو بيان کرد: هميشه در بازار سرمايه بين ارز، سکه، مسکن و خودرو و اخيرا پارامتر ديگري به اسم بورس رابطه وجود داشته و گردش نقدينگي يک روز تاثير خود را بر بازار ارز و سکه و به دنبال آن روز ديگر تاثير خود را بر بازار خودرو و مسکن مي گذارد.
وي در ادامه اظهار کرد: رقم نقدينگي و گردش سرمايه در دست مردم بسيار بالا است. در روزهاي ابتدايي مجلس دهم اين رقم حدود هزار و ششصد هزار هزار ميليارد تومان بود که در پايان اين دوره مجلس به دو هزار سيصد هزار هزار ميليارد تومان رسيده است. زماني که نقدينگي در دست مردم باشد و ما براي آن برنامه اي نداشته باشيم اين خود مردم هستند که در اين زمينه تصميم گيري مي کنند.
نماينده مردم يزد در مجلس تصريح کرد: اگر برنامه و سياست صحيحي براي بازار خودرو، مسکن و ارز نداشته باشيم اين سرمايه بدون برنامه وارد يک بازار شده و به يکباره آن را ويران مي کند نظير اتفاقي که در بازار خورد افتاده است. متاسفانه صنعت خودرو با تصميمات دولت گره خورده است و اين دولت است که در خصوص عرضه و قيمت گذاري نقش دارد.
وي در ادامه تاکيد کرد: مجلس به عنوان يک نهاد نظارتي به اين زمينه ورود کرده و کميسيون اصل نود مجلس شوراي اسلامي گزارش تکميلي راجب به وضعيت توليد خودرو در داخل و تناسب بين قيمت و کيفيت آن و از سوي ديگر عدم تناسب خودروهاي توليدي با تکنولوژي ها روز و سليقه جامعه ارائه کرده است. مجلس به عنوان يک نهاد نظارتي تا جايي که دستش باز بوده وارد شده است. سازمان بازرسي و قوه قضاييه نيز بايد با جديت به اين موضوع ورود کنند. کميسيون صنايع و معادن مجلس نيز مي تواند به عنوان يک کميسيون تخصصي در ارائه راهکار هايي براي برون رفت از وضع موجود نقش داشته باشد.