اسب بخار/ به تازگي تصاويري در برخي رسانه هاي چيني منتشر شده که گويا مربوط به محصول جديد «بي واي دي» با نام «سانگ پلاس» است.
گرچه تا امروز کمپاني برنامه اي براي توليد سانگ پلاس ارائه نداده بود، اما در اين تصاوير روي خودروي جديد بي واي دي عبارت سانگ پلاس ديده مي شود. اگر به طراحي اين خودرو دقت کنيم، شباهت هايي را در اصول طراحي اين خودرو با بي واي دي هان مي بينيم. اين نشان مي دهد بي واي دي سبک جديدي را در طراحي محصولات خود به کار مي برد. سبکي که طراحان کمپاني آن را «چهره اژدها» نام گذاري کرده اند. در اين تصاوير عکس دو مدل از سانگ پلاس را مي بينيد. مدل قرمزرنگ مربوط به نسخه تمام برقي و مدل نقره اي رنگ نسخه بنزيني سانگ پلاس است. در نماي جلوي نسخه بنزيني، طرح ماتريسي را مي بينيم که با تلفيق رنگ کرومي و مشکي طراحي شده است. در مقايسه با نسخه سانگ فعلي، در اين خودرو شيب رو به عقب بيش تري را در سقف پانوراميک مي بينيم که ظاهر اين خودرو را اسپرت تر کرده است. به جز تفاوت در جلوپنجره نسخه بنزيني و برقي، ديگر المان هاي طراحي در اين دو نسخه يکسان و مشابه هان است و به زبان ساده تر انگار که از الگوي طراحي بي واي دي هان، دو کراس اوور را طراحي کرده اند.
در نماي کناري خودرو خطوط طراحي ساده تر مي شوند. نوار کرومي در حاشيه پنجره ها با باربند و نوار کرومي پايين درها هماهنگ شده است. خطي در بالاي گلگير جلو تا گلگير عقب و بالاي چراغ عقب امتداد پيدا مي کند. طراحي در نماي کناري و به خصوص در گلگيرها به صورت برجسته است و اين باعث شده از نماي جلو و عقب، اين خودرو عضلاني تر به نظر آيد. يکي از جذاب ترين قسمت هاي طراحي اين خودرو را در رينگ هاي سانگ پلاس مي بينيم که به صورت آلومينيومي و در دورنگ طراحي شده است.
در طراحي عقب دو نسخه بنزيني و الکتريکي تفاوت خاصي ديده نمي شود. چراغ عقب تمام ال اي دي و کشيده طراحي شده و نواري دو چراغ را به هم متصل مي کند. طراحي سپر به صورت يکپارچه با بدنه طوري انجام شده که اصلاً متوجه انفصال قطعات نمي شويد. پايين سپر هم قطعه اي نقره اي رنگ روي قطعه پلاستيکي مشکي قرار گرفته که به حس اسپرت بودن اين کراس اوور افزوده است. در نسخه بنزيني، محلي براي خروجي اگزوز طراحي نشده که نشان مي دهد اين خودرو اگزوز مخفي دارد. بي واي دي سانگ پلاس ۴۷۰۵ ميلي متر طول، ۱۸۹۰ ميلي متر عرض و ۱۶۸۰ ميلي متر ارتفاع دارد و فاصله محوري در اين خودرو ۲۷۶۵ ميلي متر است.
در اطلاعات منتشرشده هنوز نام رسمي اين کراس اوور به عنوان سانگ پلاس تأييد نشده و همچنان احتمال مي رود نام ديگري براي اين خودرو در نظر گرفته شود، اما منابع زيادي اين خودرو را سانگ پلاس ناميده اند. در نسخه بنزيني اين خودرو موتور ۱٫۵ ليتري توربو را داريم که حداکثر قدرت ۱۶۰ اسب بخار را دارد و نهايت گشتاور ۲۴۵ نيوتن متر را توليد مي کند. انتظار مي رود اين پيشرانه همانند سانگ پرو با جعبه دنده ۶ سرعته دوکلاچه هماهنگ شود. در مورد موتور برقي در نسخه الکتريکي اين خودرو هنوز اطلاعاتي در دسترس نيست، اما به نظر مي آيد همانند سانگ پرو برقي اين خودرو هم در دو نسخه با رنج هاي ۴۰۰ و ۵۰۰ کيلومتر عرضه شود.
در مورد زمان عرضه و طراحي داخلي اين کراس اوور هنوز اطلاعاتي در دسترس نيست و بايد منتظر ماند و ديد چه زماني کمپاني بي واي دي به صورت رسمي از اين خودرو رونمايي خواهد کرد. بي واي دي سال جديد را با امضاي قرار داد مهم خود با تويوتا، قطعي شدن حضورش در بازار اروپا و رونمايي از باتري هاي جديدش، قدرتمند شروع کرده است و بايد ديد چه مدل هايي از اين برند امسال به سبد محصولاتش اضافه خواهد شد. در سال هاي گذشته، بي واي دي با همکاري شرکت «کارمانيا» در ايران مدل هايي را به بازار عرضه کرد که اين همکاري به دليل وضعيت تحريم ها با مشکل مواجه شد. در حال حاضر يکي از بهترين نشان هاي چين در بخش طراحي و عرضه خودروهاي برقي در دنيا بي واي دي است و اين نشان از معدود نشان هاي چيني است که حضورش در ايران مي توانست در زمينه انتقال تکنولوژي بسيار به صنعت ما کمک کند.
بازار