خبرآنلاين/ نکته قابل توجه درباره «برنده باش» اين است که پيش از آغاز پخش اولين قسمتهاي آن مديران شبکه درباره بختآزمايي مورد سوال قرار گرفته بودند.
ناصر کريمان مدير گروه اجتماعي شبکه سه اولينبار در مرداد سال۹۷ با سوالي درباره شائبه بختآزمايي در شيوه انتخاب شرکتکنندههاي «برنده باش» روبهرو شد.
او در پاسخ به اين سوال با اشار ه به اينکه معناي بختآزمايي را برخي نميدانند که به اين برنامه نسبت دادهاند، گفت: «فرآيند مسابقه به گونهاي است که همه چيز را مخاطبين روي آنتن تلويزيون ميبينند و ۱۵ سوالي که واقعاً سخت و دشوار است، طي يک فرآيند کاملاً علمي و اصولي مسابقهاي تلويزيوني توسط برگزيدگان پاسخ داده ميشود. در نهايت جايزه صدميليوني به برنده نهايي که از سطح دانش و اطلاعات عمومي قابل توجهي برخوردار باشد تعلق ميگيرد.
اما امروز که برخي واژه «بخت آزمايي» را به اين برنامه نسبت دادند تعجب کردم چون به معناي اين واژه و محتوا و مفهوم برنامه «برنده باش» پي نبردهاند. چرا که در موقع بختآزمايي، شخص بايد يک پول اندکي پرداخت و جايزه بزرگي دريافت کند. اما اين اتفاق با برنامه «برنده باش» نميافتد، زيرا در مسابقه آنلاين طول هفته که برگزيدگان به مسابقه اصلي راه پيدا ميکنند، هيچ پولي از شخص دريافت و جايزهاي هم داده نميشود. در مسابقه تلويزيوني که از برترينهاي هفته اين اپليکشن، انتخاب ميشوند، برنده نهايي وقتي به همه سوالات سخت پاسخ داد صاحب جايزه ميليوني اين مسابقه ميشود که برخي اوقات هم امکان دارد مسابقه برنده نداشته باشد.»
به نظر ميرسد توجيه شائبه بختآزمايي در اين برنامه از همان ابتدا وجود داشت تا در نهايت به استفتاء از يک مرجع تقليد و پس از آن به تذکر رهبري منجر شود و تعطيلي برنامه را در پي داشته باشد
بازار