مهر/ عزتالله مهرآوران بازيگر سريال تلويزيوني «فوق ليسانسهها» همزمان با پخش آخرين قسمت از فصل سوم سريال، دو شرط اصلي ادامه اين مجموعه براي فصلهاي بعد را کشش داستان و خواست مخاطبان عنوان کرد.
عزتالله مهراوران درباره بازخوردهاي سريال «فوق ليسانسهها» که شب گذشته قسمت آخر آن از شبکه سه سيما پخش شد، بيان کرد: بازخوردها در مجموع خوب بود. در عين حال هم ما انتظار نداشتيم همه کامنتها خوب باشد. به هرحال برخي يک سريال را دوست دارند و برخي هم بدشان ميآيد.
وي اضافه کرد: بودند کساني که از سريال خوب ميگفتند حتي اگر هم بابت رودربايستي بوده، اما برخي هم بيان ميکردند که دوست داشتند سريال قصه منسجمتري داشته باشد.
بازيگر سريال «فوق ليسانسهها» با اشاره به ماهيت طنز اين سريال اظهار کرد: سروش صحت کارگردان سريال، طنز آن را برمبناي اتفاق قرار داده بود که فضايي جديد داشت. مردم اگر عادت کنند به اين نوع سريالها و انتظار نداشته باشند که هميشه قصه و ساختار اثر، آنطور که به طور معمول فکر ميکنند باشد، بيشتر با اين نمونه آثار ارتباط ميگيرند. در اين سريال هم انديشه و فکر نويي وجود داشت.
سروش صحت براي خنداندن مخاطب باج نداد
وي اضافه کرد: سروش صحت هم بيشتر دوست داشت اين سريال در مقايسه با ديگر طنزها کار جديدي باشد و براي خنداندن مخاطب باج نداد. به نظرم براي جاافتادن فضاهاي جديد در طنز بايد نوعي فرهنگسازي در مجموعههاي طنز تلويزيوني انجام شود تا مردم باور کنند که به نوعي ديگر هم ميتوان فکر کرد و خنديد و سرگرمي داشت.
براي جاافتادن فضاهاي جديد در طنز بايد نوعي فرهنگسازي در مجموعههاي طنز تلويزيوني انجام شود تا مردم باور کنند که به نوعي ديگر هم ميتوان فکر کرد و خنديد و سرگرمي داشتبازيگر سريال خروس با اشاره به فضاي تکراري سريالهاي طنز گفت: من سالهاست اين فضاي تکراري را ميبينم، ما به دليل اينکه تنوعي در زندگي نداريم و مثل يکديگر هستيم، همه شکل هم فکر ميکنيم و همه هم دوست داريم مثل هم بخنديم.
مهرآوران تلويزيون را هم در نبود طنزهاي نو مقصر دانست و عنوان کرد: سياستگذاران بايد کاري کنند که مردم به سوي چيزي بيايند که در آن ابتکار و بداعتي به خرج رفته است و اين اتفاق فقط از طريق هنرمندان رخ ميدهد. من فکر ميکنم سروش صحت اين توانايي را دارد که طنزي صيقل داده ارايه کند تا بيننده را اول به فکر وادارد و بعد سرگرمش کند. يک نکته هم هست که مردم به تدريج به ذائقههاي جديد و فضاهاي تازه عادت ميکنند.
«فوق ليسانسهها» و يک ريسک فانتزي!
وي درباره ريسک برخي از فضاهاي فانتزي در سريال نيز عنوان کرد: وقتي نويسندهاي مثل ايمان صفايي و کارگرداني مانند سروش صحت امضايشان پاي کار است، به هنرپيشه اطمينان ميدهد. از طرفي کارگردان اجازه ميداد ما راحت بازي کنيم و ترس و نگراني کمتري داشتيم.
اگر قصه تنوع و کشش داشته باشد تا دکترا هم ميتوان پيش رفت اما همانطور که گفته شد بايد مردم بخواهند و نه اينکه صرفا سريال را ادامه دهيممهراوران درباره ادامه سريال يادآور شد: ما بايد مقبول و محبوب مردم قرار بگيريم تا بتوانيم سريال را ادامه بدهيم. اگر قصه تنوع و کشش داشته باشد تا دکترا هم ميتوان پيش رفت اما همانطور که گفته شد بايد مردم بخواهند و نه اينکه صرفا سريال را ادامه دهيم.
بازيگر سريال هيولا در ادامه درباره سختيهاي کار در سريال «فوق ليسانسهها» نيز بيان کرد: سختي اين سريال اين بود که نميخواستيم تکرار شويم و بايد دقت ميکرديم که آنچه بازي ميکنيم، از گفتار و لباس پوشيدن و اکت و... تکراري نباشد.
واقعيتهايي که با تلخي زياد تبديل به طنز ميشود!
وي درباره شوخيهاي سريال نسبت به معضلات اجتماعي نيز گفت: بايد باور کنيم کساني که کار طنز ميکنند نگاه تيزبين نسبت به وقايع دارند و اين نگاه به دور از مسخره کردن است. مثلا ما نخواستيم معتادان را به سخره بگيريم و اتفاقا گاهي تکرار برخي از واقعيتهاست که به دليل تلخي زياد به طنز تبديل ميشود.
مهراوران در پايان درباره نقش خودش در اين سريال و ازدواج در ميانسالي نيز گفت: خيليها دوست دارند در اين سن و سال ازدواج کنند اما رسم و رسوم اين اجازه را نميدهد و نگاه طنز، بحرانهاي سخت اين ماجرا را اندکي کم ميکند.
بازار