ميزان/ بازيگر سريال «آچمز» گفت: اينکه بازيگري از تئاتر به سينما رفته و به تئاتر باز گردد اتفاق بدي نيست، اما حضور چهرهها و سلبريتي به تئاتر کاملاً به اين موضع بستگي دارد که چرا به اين حوزه وارد شدهاند،در کل مي توان گفت که حضور سلبريتيها تضمين کننده رونق تئاتر نيست.
پريسا مقتدي بازيگر عرصه سينما و تلويزيون و مدير تماشاخانه سنگلج در خصوص فعاليتهاي اخيرش در عرصه بازيگري گفت: به تازگي در سريال طنز «زير همکف» به کارگرداني بهمن گودرزي و تهيهکنندگي رضا جودي بازي کردهام، پاييز سال گذشته تصويربرداري اين اثر در تهران آغاز شده بود و هماکنون آماده پخش است.
وي در همين راستا ادامه داد: در اين مجموعه در کنار بازيگراني، چون ويدا جوان، نگين معتضدي، زهرا گل دوست، نادر داهيم، سامان دارابي، بهادر مالکي، عزت الله مهرآوران، محمود جعفري، يزدان فتوحي، سميرا حسيني و هومن شاهي و... به ايفاي نقش پرداختهام.
مقتدي پيرامون استقبال از سريال «فوق ليسانسهها» افزود: پخش سريال «فوق ليسانسهها» به نويسندگي و کارگرداني سروش صحت و تهيهکنندگي رضا جودي را در برنامه داشتم که خوشبختانه از سوي مردم با استقبال بسيار خوبي روبرو شد.
وي در همين راستا ادامه داد: اين سريال در فصلهاي قبلي به واسطه حضور سروش صحت به عنوان کارگرداني که درک و شناخت خوبي از زندگي واقعي مردم و حوزه طنز دارد مخاطب زيادي را جذب کرد.
بازيگر سريال «آچمز» در رابطه با اين سريال اظهار کرد: سريال «آچمز» به کارگرداني مهرداد خوشبخت و تهيهکنندگي حسين آقاهرندي يک سريال ۳۰ قسمتي است که فيلمبرداري پروژه حدود هفت ماه طول کشيد که بنده نيز بهطور ناپيوسته در حدود دو ماه مشغول به فعاليت بودم.
وي در خصوص بازخوردهاي مردم نسبت به سريال «آچمز» اظهار کرد: نظرسنجي عمومي که اخيراً صورت گرفت نشان ميدهد اکثر مردم از اين سريال راضي بودند، همچنين در خيابان و اماکن عمومي نيز به بنده اظهار لطف ميکنند، بهواسطه حضور هومن برقنورد و اميرحسين رستمي داستان فضاي طنز به خود گرفته است و اين سريال را بيش از پيش براي مردم خوشايند کرده بود.
مدير تماشاخانه سنگلج در خصوص بزرگترين مشکل حوزه تئاتر تصريح کرد: دغدغه و چالشهاي فراوان و متفاوتي در عرصه تئاتر وجود دارد، اما مشکلات اقتصادي دمار از روز تئاتر درآورده است و اين هنر طي سالهاي گذشته به شدت با مشکلات مالي دست و پنجه نرم کرده است، البته که مسئله بودجه در ديگر بخشهاي هنري نيز وجود دارد، اما در حوزه تئاتر از آن جايي که چرخه اقتصادي تئاتر هميشه به نسبت سينما با مخاطبان زيادتري که دارد با مشکل روبرو است بيشتر خودش را نشان ميدهد و هميشه گروههاي نمايشي براي توليد تئاتر از نظر اقتصادي دچار مشکلات بيشتري هستند.
وي در همين راستا ادامه داد: توليد تئاتر از حيث زندهبودنش تفاوت زيادي با توليد در تلويزيون و سينما دارد، به اين معني که قبل از شروع اجرا در مرحله تمرين، توليد شروع ميشود و تا زماني که تئاتر نمايش داده ميشود، مرحله توليد هم ادامه دارد، به نظر ميرسد براي برطرف کردن اين مشکل بايد از تهيهکنندگان دغدغهمند حوزه فرهنگ و هنر که مايل هستند در حوزه تئاتر سرمايهگذاري کنند کمک گرفت، اميدوارم با گذشت زمان بخش اقتصادي حوزه تئاتر کمي ترميم پيدا کند.
وي در پايان در خصوص حضور افراد چهره سينمايي در عرصه تئاتر که اخيراً باب شده است خاطرنشان کرد: اينکه بازيگري از تئاتر به سينما رفته و به تئاتر باز گردد اتفاق بدي نيست، اما حضور چهرهها و سلبريتي به تئاتر کاملاً به اين موضع بستگي دارد که چرا به اين حوزه وارد شدهاند،در کل مي توان گفت که حضور سلبريتيها تضمين کننده رونق تئاتر نيست.
بازار