تسنيم/ بازيگر و کارگرداني را در گفتوگوي تلويزيوني ديدم که فکر نميکردم او دانشجوي انصرافي رشته پزشکي بود و حالا تاريخ او را به کارگرداني سريالهاي "تنهاترين سردار" و "ولايت عشق" ميشناسد.
مهدي فخيمزاده و نقشهايي که بازي کرده پر از جنب و جوش بوده است. اين عادتي است که او بايد از کودکي به همراه خود داشته باشد و به همين دليل است که او در راه برگشت از مدرسه از زمين خدا استفاده نميکرده و اين مسير را از روي ديوار کليسا طي ميکرده است. اين خاطرهاي از دوران کودکي فخيمزاده است. ماجراهاي شيطنت اين کارگردان و بازيگر به همين يک مورد ختم نميشود او از دوراني ميگويد که براي رفتن به مدرسه از ميدان امامحسين(ع) عبور ميکرده و با ديدن سردر «سينما مراد» در ميدان «امام حسين(ع)» قصه فيلم بر روي پرده را حدس ميزده و بعد در مدرسه يک قصه تخيلي به عنوان ماجراهاي فيلم تعريف ميکرده است.
فخيمزاده ميگويد: اين کار هميشگي من بود تا اينکه يک روز با عوض شدن فيلم سينما مراد و دوباره ساختن يک قصه جديد، به مدرسه رفتم و قصه تخيّلي فيلم را براي بچهها تعريف کردم؛ اما ناگهان يکي از بچهها درآمد و گفت اين چيزهايي که ميگويي حقيقت ندارد، پدرم فيلم را ديده و اين فيلم داستان ديگري دارد. من هم کم نياوردم و به آن پسر جواب دادم که پدرت اشتباه داستان را تعريف کرده است.
عشق به سينما و يادگيري هنر بازيگري او را به کلاسهاي حميد سمندريان ميکشاند. فخيمزاده ميگويد: «براي ورود به دوره بازيگري بايد ۲۰ تومان پول ميدادم. مي دانستم که مادرم آرزو دارد که من رشته پزشکي در دانشگاه قبول شوم. پس پيش مادرم رفتم و گفتم که کلاسهاي تقويتي برپا شده است که براي ورود به رشته پزشکي خيلي خوب است. به اين بهانه پول را از مادرم گرفتم و در کلاسهاي سمندريان ثبت نام کردم؛ اما مدتي بعد کارت کلاسهاي بازيگري از داخل جيبم لو رفت و مجبور شدم که کلاس بازيگري را رها کنم.»
شنيدن اينکه فخيمزاده دانشجوي پزشکي بوده است، مخاطب و بيننده را متعجب ميکند. فخيمزاده تعريف کرد که رشته پزشکي را در دانشگاه قبول ميشود و ۲ سال هم در اين رشته تحصيل ميکند اما از آنجايي که علاقه نداشته است، پزشکي را رها ميکند و به سربازي ميرود. بعد از سربازي رشته ادبيات را قبول ميشود و بعد از مدت کوتاهي با آشنايي با رشته هنرهاي دراماتيک به تحصيل در رشته تئاتر به طور همزمان با ادبيات ميپردازد. اين بخشي از دوران جواني کارگردان فيلم سينمايي "شتابزده" است.
فخيمزاده را تا قبل از بازي در سريال "مختارنامه" که نقش «عمربن سعد» را بازي کرد؛ اکثر مخاطبان تلويزيون به نام «نمکي» شخصيتمحوري سينمايي "مسافران مهتاب" ميشناختند. اما با عدم پخش مجدد اين سينمايي در سالهاي اخير و بازي خوب فخيمزاده در نقش عمربن سعد مردم اغلب ترجيح ميدهند که او را در نقش «عمربن سعد» به ياد آورند. اما او درباره تأثير "مسافران مهتاب" در روند حرفهاي کارش تأکيد زيادي دارد و ميگويد که چگونه در اين فيلم براي اولين بار به جاي خودش حرف زده است و کار دوبله و صداگذاري اين فيلم براي او که تجربهاي در اين کار نداشته است چقدر سخت بوده است.
فخيم زاده درباره کتابي که از خاطرات خودش با عنوان «من و سينما» نوشته است ميگويد. بخش مربوط به فيلم "تاواريش" آماده پخش ميشود. اين فيلمي بود که فخيمزاده سال ۷۲ هم نويسندگي و هم کارگرداني آن را برعهده داشت.
گفتوگوي تلويزيوني فخيمزاده پيش ميرود و کارگردان "تاواريش" از سختيهاي توليد اين سينمايي ميگويد و همچنين از خاطره آسيب ديدن پايش در صحنه فيلمبرداري سريال "ولايت عشق". موضوع که به سريال "ولايت عشق" و صحنه فيلمبرداري مراسم نماز باران با ۳۰۰۰ هنرور ميرسد؛ حاتمي کارگردان از عليمرداني ميخواهد که از ميهمان بپرسد «کدام يک از صحنههاي اين سريال را لحظه طلايي آن ميدانيد؟»
صحبتها رو به پايان است و فخيمزاده بازيگر و کارگردان سينما و تلويزيون به استقامت و پشتکار اشاره ميکند. براستي استقامت و پشتکار کليد موفقيت هرکاري است. براي دانشجوي انصرافي رشته پزشکي که کارگردان سريالهاي «تنهاترين سردار» و «ولايت عشق» شد.
بازار