خبرآنلاين/ بازيگر سينما، تئاتر و تلويزيون درباره صنعتي شدن سينما و اوضاع نابسامان فرهنگي صحبت ميکند.
علي عامل هاشمي، بازيگر سينما، تئاتر و تلويزيون که به تازگي در دو سريال «کاميون» و «سرباز» ايفاي نقش کرده است، درباره اوضاع نابسامان فرهنگي صحبت ميکند و باور دارد که نه تنها در زمينه فيلم و فيلمسازي، بلکه در زمينه موسيقيايي هم سليقه مردم به شدت اُفت کرده است و يک مثال براي اثبات اين موضوع را مقايسه تعداد طرفداران امير تتلو و همايون شجريان ميداند.
اين بازيگر درباره صنعتي شدن سينما و تئاتر و توجهشان روي درآمدزايي گفت: «زماني که ما داريم درمورد درآمدزايي و صنعتي شدن سينما، تئاتر، تلوزيون و.. صحبت ميکنيم نميتوانيم ماجراي مالي آن را در نظر نگيريم و براي صنعتي شدن ما بايد به ذائقه مردم اهميت دهيم که اين يک وجه آن است و وجه ديگر آن اين است که يک هنرمند بايد ذائقه مردم را تغيير دهد يعني بايد ذائقه مردم را تمييز دهد و بتواند آن را از اين چيزي که هست بهتر کند و يا بهبود ببخشد. اين کار مستلزم اين است که تئاتر ملي يا تئاتر روشن فکري که در مورد آن حرف ميزنيم يک بودجه عجيبي داشته باشد تا به آن کمک شود، همانطور که به سينما هم بايد کمک شود. اما اوضاع تئاتر و سينماي مستقل بسيار خراب است. حالا تعداد محدودي هستند که کار ميکنند يا سينماي مستقل دارند که با پول خيلي کم آن را ميچرخانند، اگر حامد بهداد در يک فيلمي ۴۰۰ ميليون بگيرد براي اين فيلم ميآيد و ۵۰ ميليون يا کمتر ميگيرد و با بازي در يک فيلم مستقل از آن حمايت ميکند. همه شرايط براي همين سختي آن است و خانوم رخشان بنياعتماد يا خانوم پوران درخشنده به تنهايي چه قدر ميتوانند از جريان سينماي مستقل حمايت کنند؟»
او درباره تغيير ذائقه و اوضاع نابسامان فرهنگي گفت: «به عنوان يک کارشناس فرهنگي ميتوانم اين آرشيو را شناسايي کنم ولي درمان آن توسط سياست فرهنگي امکان پذير است. من در اين موضوع ورود نمي کنم چرا که سوادش را ندارم. من به عنوان کسي که ليسانس فرهنگي دارم ميتوانم بگويم بايد موسيقيهاي خوبي ساخته شود که موسيقيهايي که گوشنواز نيستند را گوش نکنيم. ولي در شرايطي هستيم که تعداد لايک همايون شجريان يک چهارم لايکهاي اينستاگرام آقاي امير تتلو است. ما از لحاظ فرهنگي ضعيف هستيم و راه درمان نيز همان سياست فرهنگي است که در دانش من نميگنجد دربارهاش صحبت کنم.»
بازار