نماد آخرین خبر

ميز اردور/ طرز تهيه «سس فلفل خانگيِ» تند و خوشمزه

منبع
برترين ها
بروزرسانی
ميز اردور/ طرز تهيه «سس فلفل خانگيِ» تند و خوشمزه
برترين ها/ حالا که فصل گوجه و رب درست کردن است به سادگي سس فلفل تند گوجه فرنگي را هم خودتان درست کنيد. با اين کار خيالتان از بابت رنگ ها و مواد افزودني هم راحت است. چي لازم دارم: فلفل قرمز 6 عدد آب 1 ليوان شکر 2 ق م سرکه سيب 1 ق غ نمک 1/2 ق چ چه جوري درست ميشه: 1- فلفل هاي تازه را بشوييد و کلاهک آن را جدا کرده و آماده کنيد. دانه هاي داخل فلفل را حذف کنيد و فلفل ها را خرد کنيد. بعد فلفل ها را به همراه يک ليوان آب داخل قابلمه بريزيد و در آن را بگذاريد. با شعله ملايم بگذاريد تا بپزد. تا وقتي که فلفل ها خوب نرم شود بگذاريد بپزد. 2- حال با مخلوط کن دستي فلفل ها را به حالت پوره درآوريد. (آب آن را جدا نکنيد) از صافي درشت رد کنيد و آن را داخل يک ظرف شيشه اي بريزيد. توجه داشته باشيد هيچ پوست يا دانه ي فلفلي باقي نمانده باشد. 3- حالا به فلفل پوره شده، نمک، شکر، سرکه سيب و فلفل قرمز (به هر ميزان که دوست داريد تند شود) را اضافه کنيد و آن را به خوبي بهم بزنيد. 4- سس حاضر شده را مي توانيد داخل شيشه هاي کوچک پر کنيد و داخل يخچال نگهداري کنيد. تهيه ي اين سس غير از خوشمزه و تندي دلخواه، بسيار به صرفه بودن آن است.