برترين ها/ حالا که فصل گوجه و رب درست کردن است به سادگي سس فلفل تند گوجه فرنگي را هم خودتان درست کنيد. با اين کار خيالتان از بابت رنگ ها و مواد افزودني هم راحت است.
چي لازم دارم:
فلفل قرمز 6 عدد
آب 1 ليوان
شکر 2 ق م
سرکه سيب 1 ق غ
نمک 1/2 ق چ
چه جوري درست ميشه:
1- فلفل هاي تازه را بشوييد و کلاهک آن را جدا کرده و آماده کنيد. دانه هاي داخل فلفل را حذف کنيد و فلفل ها را خرد کنيد. بعد فلفل ها را به همراه يک ليوان آب داخل قابلمه بريزيد و در آن را بگذاريد. با شعله ملايم بگذاريد تا بپزد. تا وقتي که فلفل ها خوب نرم شود بگذاريد بپزد.
2- حال با مخلوط کن دستي فلفل ها را به حالت پوره درآوريد. (آب آن را جدا نکنيد) از صافي درشت رد کنيد و آن را داخل يک ظرف شيشه اي بريزيد. توجه داشته باشيد هيچ پوست يا دانه ي فلفلي باقي نمانده باشد.
3- حالا به فلفل پوره شده، نمک، شکر، سرکه سيب و فلفل قرمز (به هر ميزان که دوست داريد تند شود) را اضافه کنيد و آن را به خوبي بهم بزنيد.
4- سس حاضر شده را مي توانيد داخل شيشه هاي کوچک پر کنيد و داخل يخچال نگهداري کنيد. تهيه ي اين سس غير از خوشمزه و تندي دلخواه، بسيار به صرفه بودن آن است.