نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ طرز تهيه رولت مرغ با عسل

منبع
بيتوته
بروزرسانی
غذاي اصلي/ طرز تهيه رولت مرغ با عسل
بيتوته/ طعم جديد رولت مرغ با عسل را امتحان کنيد اغراق نيست اگر بگوييم با مرغ مي توان هزار نوع غذاي مختلف درست کرد. همچنين مي توان به شکل هاي مختلفي مرغ ها را مزه دار کرد. در اين مطلب مرغ را با طعم جديدي مزه دار کرده ايم. طعم خاص اين نوع را نيز حتما امتحان کنيد. مواد لازم براي رولت مرغ با عسل براي 2 نفر : فيله مرغ 4 تکه روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري آب پرتقال (ترجيحا آبميوه تازه باشد) 4 قاشق سوپخوري عسل 2 قاشق سوپخوري زردآلو يا آلو قيسي 5 عدد نمک به مقدار لازم طرز تهيه رولت مرغ با عسل و زردآلو : فيله هاي مرغ را پس از شستن به نمک و يک قاشق سوپخوري روغن زيتون آغشته کرده و در ظرفي دربسته در يخچال به مدت 10دقيقه بگذاريد بمانند تا مزه دار شوند. با يک قاشق سوپخوري روغن زيتون باقيمانده، کف يک تابه را چرب کرده و فيله هاي مزه دار شده را روي آن بگذاريد تا با در بسته به مدت 10 دقيقه روي حرارت ملايم بپزند. وقتي فيله ها پختند، نوبت به سس آنها مي رسد. عسل را با آب پرتقال مخلوط کرده، خوب هم بزنيد تا رقيق شود. آلوها يا زردآلوها را هم در کنار فيله ها در تابه بگذاريد. نصف مقدار سس (مخلوط عسل و آب پرتقال) را روي فيله ها ريخته، در تابه را بگذاريد و با درجه ملايم حدود 10 دقيقه حرارت دهيد. بعد از اين مدت باقيمانده سس را روي فيله ها بريزيد تا مزه عسل و پرتقال به خوبي به خورد فيله ها برود و آنها را مزه‌دار و خوشرنگ کند. بعد از چند دقيقه که سس کمي غليظ شد مي توانيد حرارت را خاموش کرده و فيله ها و زردآلوها را در ظرف مورد نظر ريخته و سرو کنيد. فوت و فن براي پخت رولت مرغ با عسل و زردآلو : زردآلو يا آلو قيسي در هنگام پخت با فيله مرغ و سس عسل و پرتقال شکل زيبايي به خود مي گيرد. البته اگر از کمپوت که پخته شده و نرم است استفاده مي کنيد، مي توانيد با پشت چنگال آنها را له کرده و با سس مخلوط کنيد و براي سرو کردن کنار فيله ها بگذاريد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد