برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

شام/ خوراک پوره نخود فرنگي همراه با کوفته مرغ

منبع
برترين ها
بروزرسانی
شام/ خوراک پوره نخود فرنگي همراه با کوفته مرغ
برترين ها/ چي لازم دارم: ۳ عدد سيب زميني پخته ۱ ليوان نخود فرنگي پخته ۲ حبه سير ۲ قاشق غذاخوري روغن زيتون ۳ ساقه نعناع تازه ۱ قاشق غذاخوري آب ليمو نمک، فلفل مواد لازم جهت تهيه کوفته مرغ: ۱ عدد سينه مرغ ۲ عدد ران مرغ ۱ پياز ۲ حبه سير ۲ قاشق غذاخوري آردسوخاري يک سوم استکان جعفري خرد شده دو قاشق چايخوري ادويه کاري ۱ قاشق مربا خوري پودر فلفل قرمز شيرين مواد لازم رويه: ۷ الي ۸ ورق بيکن ۱ عدد پياز ۲ قاشق غذاخوري روغن زيتون نمک، فلفل چطوري درست کنم: 1. تمامي مواد پوره نخود فرنگي را که شامل سيب زميني، نخود فرنگي، سير، نعناع، آبليمو، روغن زيتون، نمک، فلفل است را در غذا ساز ريخته آنقدر مخلوط کنيد تا پوره اي يکدست و کاملا نرم بدست آيد. 2. پوره را به ظرف ديگري منتقل کرده، ظرف غذا ساز را شسته خشک کنيد 3. مواد کوفته را که شامل سينه مرغ، ران از استخوان جدا کرده مرغ، پياز پوسته گرفته، سير، آرد سوخاري، جعفري خرد شده، ادويه کاري، نمک و فلفل ميشد را در غذا ساز ريخته آنقدر بزنيد تا شبيه همان پوره شود نکته اساسي در تهيه کوفته مرغ زياد مخلوط شدنش است(من هميشه در کوفته مرغ نصف قاشق مربا خوري پودر مغز هل، يک چهارم قاشق چايخوري فلفل يک پنجم قاشق مربا خوري دارچين، کمي زنجبيل تازه رنده شده، سير، پياز و روغن مايع به اندازه دو قاشق غذاخوري سر پر مي ريزم شخصا از ادويه کاري استفاده نميکنم چون بويش را در خوراک ها نميپسندم و کوفته ها را همراه ماکاروني سرو ميکنم طعمش خيلي خوب ميشود) 4. به اندازه گروه از مخلوط مرغ برداشته در روغن داغ آفتاب گردان سرخ کنيد. 5. سپس کوفته هاي سرخ شده را روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافه اش کشيده شود 6. پياز را باريک بلند خرد کنيد(ژولين) و در مخلوط روغن مايع و روغن زيتون سرخ کنيد. وقتي طلايي شده به آن بيکن خرد شده افزوده تا طلايي شدن بيکن ها را به سرخ کردن ادامه دهيد 7. به مخلوط پياز و بيکن نمک و فلفل افزوده ظرف را از روي حرارت برداريد. 8. ظرف مناسبي آماده کرده کف ظرف را با پوره بپوشانيد. رويش کوفته ها را چيده روي کوفته ها از مخلوط پياز و بيکن قرار دهيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد