برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

لواشک هندوانه يک لواشک خوشمزه براي فرزندان شما

منبع
بيتوته
بروزرسانی
لواشک هندوانه يک لواشک خوشمزه براي فرزندان شما
بيتوته/ براي درست کردن لواشک بايد ميوه‌ها را پوره و سپس خشک کرد. اين محصول خوشمزه يک ميان وعده‌ي ارزان قيمت و در دسترس محسوب مي‌شود. اما اگر بخواهيد آن را آماده بخريد، نمي‌دانيد از چه چيزهايي درست شده است. براي اينکه از ترکيبات لواشک اطلاع داشته باشيد مي‌توانيد خودتان آن را درست کنيد. طرز تهيه لواشک هندوانه فر را از قبل گرم کنيد و روي حرارت ۱۵۰ درجه‌ي فارنهايت تنظيم کنيد و با اسپري در يک ظرف مخصوص پخت، کمي روغن مايع بپاشيد. پوست هندوانه را جدا کنيد و تخمه‌هايش را دور بريزيد. هندوانه را به صورت مکعبي قاچ کنيد. قاچ‌هاي هندوانه را درون مخلوط کن بريزيد و دکمه‌ي پوره کردن (Puree) مخلوط کن را فشار دهيد تا هندوانه صاف و يکدست شود. براي اينکه مدت زمان خشک کردن را کاهش دهيد مقدار آب هندوانه را کم کنيد؛ زيرا مي‌خواهيد خود هندوانه را استفاده کنيد و آب بيشتر، زمان خشک کردن را افزايش مي‌دهد. ۲ و يک دوم فنجان از هندوانه‌ي پوره شده را در ظرفي که قبلاً آماده کرديد بريزيد. ظرف را در زواياي مختلف بچرخانيد تا هندوانه به طور مساوي تمام کف آن را پر کند. ظرف را درون فر قرار دهيد و در فر را باز بگذاريد تا رطوبت اضافي بتواند خارج شود. نمي توان زمان مشخصي براي آماده شدن تعيين کرد چون اين زمان به اندازه‌ي فر و همچنين ضخامت لايه‌ي پوره بستگي دارد. احتمالاً خشک شدن آن چند ساعت طول مي‌کشد. هر زمان که لبه‌هاي پوره خشک شود، شروع به جدا شدن از ظرف مي‌کند. ظرف را از فر بيرون بياوريد و روي کانتر قرار دهيد و لواشک را از آن جدا کنيد و درون يک کيسه‌ي پلاستيکي قرار دهيد. مي توايند لواشک را مربعي ببريد و هر کدام را لوله بپيچيد. نکات و هشدارها - اگر دوست داشتيد، دو قاشق غذاخوري عسل به هندوانه اضافه کنيد تا لواشک‌تان شيرين‌تر شود. - براي تميز کردن لواشک چسبيده شده به چاقو از نشاسته‌ي ذرت استفاده کنيد. - لواشک را در يک کيسه‌ي پلاستيکي يا فويل قرار دهيد. - اگر ميوه‌ها بيش از حد خشک شوند، ترد و شکننده خواهند شد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد