برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ طرز تهيه خورش قيمه قارچ

منبع
بيتوته
بروزرسانی
غذاي اصلي/ طرز تهيه خورش قيمه قارچ
بيتوته/ چي لازم داريم؟ پياز متوسط ۱ عدد لپه ۲۵۰ گرم قارچ ۳۰۰ -۲۵۰ گرم روغن ۲ قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي ۲ قاشق سوپخوري آب گوشت ۱ پيمانه زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوري سيب زميني درشت ۱ عدد نمک، فلفل سياه و زردچوبه به ميزان لازم روغن سرخ کردني به ميزان لازم دارچين ۱ قاشق چايخوري چطوري بپزيم؟ پياز را پوست کنده، نگيني خرد کنيد. در قابلمه اي مناسب روغن ريخته، روي حرارت بگذاريد و پياز را در روغن تفت دهيد تا سبک شود. لپه را به پياز داغ بيفزاييد. حالا زردچوبه و فلفل را اضافه کنيد و همراه مواد تفت دهيد. يک پيمانه آب يا اگر رسما گياهخوار نيستيد، آب گوشت را به قابلمه اضافه کرده، در آن را ببنديد تا با حرارت ملايم لپه بپزد. قارچ ها را بشوييد و اگر درشت بود، به چهار قسمت برش بزنيد. قارچ را هم به بقيه مواد بيفزاييد. سيب زميني را خلالي خرد کنيد. آنها را در روغن سرخ کنيد و کناري بگذاريد. وقتي از پخت لپه مطمئن شديد، رب را در مقدار کمي روغن تفت داده و به همراه نمک به خورش بيفزاييد. مقداري سيب زميني سرخ شده را براي تزئين برداريد و بقيه را به خورش اضافه کنيد. حالا دارچين و زعفران را هم اضافه کنيد تا خورش مزه دار شود. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد